7924 rakstīja: Auto Hallē man pateica, ka vaina esot tikai tajā, ka sistēma netīra un ka viņi iztīrīja un ka iespējams pēc kāda laika tas atkārtosies. Viņi7 stundas no vietas ņēmās un neko nevarēju pateikt. nU nevar būt kaut kas izdilis, ja pēc iztīrīšanas viss strādāja mēnešus vismaz 2 bez jebkādām problēmām, tahometrs pie maziem apgriezieniem stāvēja kā akmenī iecirsts!!!!! un pamazām sākās tagad un ar katru brīdi vairāk. Auksta mašīna vispār, kāja vismaz 3-5 minūtes jātur uz gāzes pedāļa lai nenoslāpstu
nu re.... te arī atbilde uz jautājumu.... pirmam žigulim vija tāds smuks kloķītis ko paraut....
agrāk mašīnām bija tāda lieta, kā rokas "čoks".... vēlaķ jamo noautomatizēja....
Seat toledo 1999 1.6 benzīn droseļvārsts
Kur tas atrodās un kā viņu var iztīrīt? man vins ir nedaudz ir aizsērējis, neiet degviela cauri pietiekamā apjomā pie maziem apgriezieniem.
Tā teica meistars autohalee. autohallee man pirms paris menesiem vinu iztirija, un viss bija kārtībā kādu laiku, bet teica, ka iespejams vins aizsērēs atkal. Tagad atkal, pie maziem apgriezieniem mašīna nespēj laicīgi padot degvielu vajadzīgajā daudzumā un slāpst nost
Varbūt es pats viņu varu iztīrīt??