Šāds auto ir trakoti dārgs - ar dīzeļmotoru, sākot no 21 tūkstoša latu. Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs.
VWfans rakstīja: Šāds auto ir trakoti dārgs - ar dīzeļmotoru, sākot no 21 tūkstoša latu. Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs. [/c
Meriva un CX-7 ir atšķirīgas mašīna. Nav korekti tās salīdzināt. Jāsalīdzina ar līdzīgām mašīnām - citiem parketniekiem. CX-7 ir dārgāks nekā RAV- 4 vai CRV, bet lētāks par X3 vai Nissan Murano.
Laikam jebkurā kompānijā, runājot par jebkuru tēmu, vai tas būtu par Kamasutru, vai politiku, tu iestarpināsi: "Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs."
VWfans rakstīja: Šāds auto ir trakoti dārgs - ar dīzeļmotoru, sākot no 21 tūkstoša latu. Es labāk pagaidīšu jaunā modeļa Merivu, kurai saglabāsies lieliskais 1,3 CDTI dzinējs.
Vai tad ar lielisko Merivu var pa piesnigušajām Rigas ielām izbraukt?
Mazda CX-7
par ls100,- ,dīleris to 'elektrofīču' upgreido ,saglabājot garantiju .- tas kaut kur delfu CX-7 apskata komentos bij .
nekādas dižās atziņas par CX-7 jau vēl nevar būt - tas autõ tik pārus gadus eksistē