penzonaars rakstīja: skatīj raidījum. par islands gejzeriem. visād interesant fakt. vis itkā skaidr. tik vien liet es nesaprat. kād tiem sakar ar gejiem.
Ko tu, tāds vecs perdels būdams, vari par gejiem zināt ??
penzonaars rakstīja: skatīj raidījum. par islands gejzeriem. visād interesant fakt. vis itkā skaidr. tik vien liet es nesaprat. kād tiem sakar ar gejiem.
DekstersFF rakstīja:
gugl.kom. geji. enter. es gudr.
penzonaars rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
es paproveju ari tikko. man ka pirmo variantu izmeta vienu no iauto topikiem kur runa gaja par Deksteru
Shiirs rakstīja:
penzonaars rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
es paproveju ari tikko. man ka pirmo variantu izmeta vienu no iauto topikiem kur runa gaja par Deksteru
Tu tik skuj pakaļu, reku gnoms tevi drīz uzvilks
iznes spain ar gruvež. nāc atpakaļ. pie paģīš stāvēj div čaļ. prasīj. iedo cīg. pateic. man nau. šie teic. dabūs pa mut. es neteic. es iedev.
penzonaars rakstīja: iznes spain ar gruvež. nāc atpakaļ. pie paģīš stāvēj div čaļ. prasīj. iedo cīg. pateic. man nau. šie teic. dabūs pa mut. es neteic. es iedev.
Tu kaut ko iedot vari tikai rakom nostājoties.
DekstersFF rakstīja:
Tu kaut ko iedot vari tikai rakom nostājoties.
vien dien bij pigor. gāj pie čom. brauc ar lift pie viņ. a tur ar man iekāp div skuķ. un smej pa man. es atrieb. palaid īpaš spēcīg tvan gāz.ar tev būs tāpat.
Šitais ir kaut kāds radioaktīvais opis.
ziniet. man lieks ka sabiedrīb i slim ar negatīvism. dikt pesimistisk. vis i slikt. man jums ieteikum. jau kuro reiz. jums vajg kārtīg seks.
Priekš kam mums tas sesks??
DekstersFF rakstīja: Priekš kam mums tas sesks??
sieviets. man jums vien ieteikum. kad esat pikts uz sav vīr. nesāk ķērkt. a jūs pasauc sav vīr pie sevs. uz sev. demogrāfijs vārdā.
Opi, tev binoklis ir ?
DekstersFF rakstīja: Opi, tev binoklis ir ?
man ac vēl lab rād.piegāj pie log. pilnmēnes. no pretēj māj. bļauj vien skuķ. eu. vecais pāķ. ko lūr. mēnes nēs redzējs. es parādij stabul. viņ sāk piņot. dur tād
penzonaars rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Opi, tev binoklis ir ?
man ac vēl lab rād.piegāj pie log. pilnmēnes. no pretēj māj. bļauj vien skuķ. eu. vecais pāķ. ko lūr. mēnes nēs redzējs. es parādij stabul. viņ sāk piņot. dur tād
Tā varētu būt, ka tavu stabuli redzot ir jāraud.
lāb čāļ.es pie jums pienāks. kād cit vakar.šaj vakariņ. būs arī prieciņ. zvanīj sandriņ. nāks pie man. šaj vīriņ ar čom uz ezer aizšāv. kamēr tie ķers ziv. es tepat tik pie cit ziv.
Pagājšgad uztaisīju ziemas sākumā sniegavīru un iespraudu tam burkānu kā degunu. Pavasarī tas burkāns bija tāds sasalis, sažuvis ,līks un sačokurojies.
Tava stabule nevar būt labāka.
bet penzim neviens vairs tvaterī neseko, tāpēc jāsāk fôrumos kakāt?
kalfonso rakstīja: deks. tu esi zābaks.
Kāds tieši ? Kuras kājas?
kalfonso rakstīja: bet penzim neviens vairs tvaterī neseko, tāpēc jāsāk fôrumos kakāt?
man nav skaidr. kāpēc latvj cilvēk i tik savād. vis laik tik pukst. vis i slikt. kā jūs nesaprot. jūs paš esat to sūd taisītāj. sāk domāt.
no rīt uz daugav bij div milimetr led. gāj bļitk raut. saķēr piln kuļ ar ziv. tiko izcep. gaid ciemiņ.
Penzonaar, ka tu no Juglas līdz Daugavai tiki?
DekstersFF rakstīja: Penzonaar, ka tu no Juglas līdz Daugavai tiki?
Kāpēc Jugl?
nopirk jaun zobpast. ieteic. esot īpaš lab. lietoj jau vairāk nedēļ. nekād izmaiņ. tā arī zob neatjaunoj. sūd past.
no šodiens es no malk apkur pārgāj uz gāz apkur. div kiļ vārīt zirņ. un siltum ap trīzn grād. i to vērt. iesak.
saņēm penzij. 62 lat.
man ieteic te nākt un es te ar es, a kur es esm, to es nezin
kas te jādar..man ieteic gaidīt. es gaid ar.