Gribu pārsteigumu no Nīderlandes
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Gribu pārsteigumu no Nīderlandes
Par spīti tam, ka tiek atņemtas sporta bāzes citiem medaļas nesošiesm sporta veidiem un bezjēgā tērēta nodokļu maksātāju nauda, Latvijas izlase pie kausa netiks NEKAD!
Nortel rakstīja: Par spīti tam, ka tiek atņemtas sporta bāzes citiem medaļas nesošiesm sporta veidiem un bezjēgā tērēta nodokļu maksātāju nauda, Latvijas izlase pie kausa netiks NEKAD!
nu bet loģiski!
seaman rakstīja: fināls BRA - GER 1:2
šīs ir reāls varianst, domāju, ka rezultāts varetu būt lielāks 2:3 vai 1:3. Goliem bagātās spēles šogad.
šoreiz par GERmanī. Kaut gan pagaidām visas spēles ir baudāmas.
viennozīmīgi - par čempioniem kļūs dienvidamerikāņi - vai nu Brazīlija vai Argentīna. (prognoze izteikta 16. jūnijā, pats pārbaudīšu savu prognozi pēc fināla! )
Man šķiet, nekad vēsturē Dienvidamerikas kontinentā notikušajos čempionātos nav uzvarējusi cita kontinenta komanda!
Conqueror rakstīja: viennozīmīgi - par čempioniem kļūs dienvidamerikāņi - vai nu Brazīlija vai Argentīna. (prognoze izteikta 16. jūnijā, pats pārbaudīšu savu prognozi pēc fināla! )
Man šķiet, nekad vēsturē Dienvidamerikas kontinentā notikušajos čempionātos nav uzvarējusi cita kontinenta komanda!
Vacija sogad mainis so situaciju
Spānija brauc mājās.
Anglija brauc mājās.
Itālija brauc mājās.
Nopublicētā shēma jau ir galīgi nepareiza
Norvēģis laimējis derībās smuku summiņu, jo lika piķi par Suaresu, ka tas kādam iekodīs
Kolumbijas izpildījumā pagaidām skaistākais gols.
Pagaidām Holande izteiksmīgi iet uz pārsteigumu, nu tieši tā kā es te jau izteicu vēlmi
kasinsh79 rakstīja: Pagaidām Holande izteiksmīgi iet uz pārstegumu, nu tieši tā kā es te jau izteicu vēlmi
1. puslaikā vispār neko nevarēja likt pretī Meksikas uzbrukumam. Pēc 0:1 viss mainījās un Holande rādīja lielisku sniegumu, par soda sitienu kompensācijas laikā tomēr žēl
Vācijai nemaz tik pārliecinoši šajā spēlē neiet!?
Kuru tas vairs interesē
Francija -Vācija
7 gripas slimnieki vāciešiem
tātad priekšroka Francijai
2:1
Conqueror rakstīja: Francija -Vācija
7 gripas slimnieki vāciešiem
tātad priekšroka Francijai
2:1
nekā, Francija brauc mājās
brazilijas liderim kirtik
ta ka vacijai ir visas ceribas tagad
Spēcīga spēlē šodien aizvadīta
Jāāā Tas nu bija kaut kas! Domāju, ka Brazīlija salūza - savās mājās lielais morālais spiediens par to, ka jākļūst par čempioniem, vienkārši iznīcināja komandu spēlē pret Vāciju.
Ja mana sākotnējā prognoze piepildīsies, finālā redzēsim divas Eiropas komandas - DE un NL
nu tad - neesmu uzminējis
Vācija - čempioni....
seaman rakstīja: fināls BRA - GER 1:2
BRA vietā ARG, bet kuru gan interesē lūzeri!
Deutšland ūberr allez!
Futbols - prognozes, kurš tiks pie kausa
Kādas prognozes? Kas tiks finālā?