Suburban

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015

Kādas atsauksmes? Interesē reālu lietotāju, nevis no tiem, kuri brauc ar audi a3, vai golfu bet vienreiz iekāpa suburbanā un nepatika, jo degvielas patēriņš par "0.5 litriem lielāks"....

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
1 0 Atbildēt

Ir braukts, par laimi neizdevās nopirkt, jo nedaudz pietrūka $$$. Ja patīk, var "pacelt", ir gals štatos, kurš var atrast labu, neslīkušu, tad pērc nost. Pa Latviju ripojošie ir "pārgāzēti", labus servisus neredzējuši, piedzīti ar neorģinālajām detaļām. Mūsu sliktajiem un īsajiem ceļiem par lielu. Saīsināju savu vēlmi līdz G-klasei.

www_traffic_lv Reģ.: 04.07.2005
3 0 Atbildēt

Ir jau otrais pēc kārtas. Pirms tam braukts ar Audi 100 (6 gadīgs), WV Passat (0-gadīgs), A8 (8-gadīgs), S8 (5-gadīgs).

Pirmais bija melns 2007. gada, 3 gadus ar minimālo remontu ritošajai. Pēc tam paņēmu 3-gadīgo (2011.) balto perlamutru kā darba auto (ne jau kravu vadāt, bet pašam uz/no darba braukt). Ir 2 bērni, ir ērti. Bet ar S8 nevar salīdzināt - begemots )) Bet man patīk. Prasa vairāk prasmes parkojoties.

Nelūzt (salīdzinot ar vācu autopromu). Visu var sataisīt Atlas Motorā. Daļas uz pasūtījuma no ASV. Suburban = Cadillac, ja kas. Tagad uz jurmalas šosejas ir Cadillac dīleris kaut kāds. Droši vien, kā alternatīva Atlas Motoram.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti