Iznomāt Teslu (vēlams Model X)

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004

Sveiki! Varbūt forumieši var izlīdzēt. Izskatās, ka šis būs jautrs gads ar daudziem svarīgiem notikumiem un kāzas ir šo sarakstā. Radās doma, ka kāzu auto varētu būt Model X (nu vismaz S). Pārrokot internetu izskatās, ka vienīgā vieta, kur var iznomāt Teslas Baltijā ir Tallina, kas ir baigi čakarīgi. FB ir viena noma LV, tikai viņiem nav mašīnu un sūtīja pie Igauņiem. Varbūt kāds zina kādu kam ir un kas būtu ar mieru uz vienu marta weekendu privātā kārtā sarunāt. Kaut kā iedomājos, ka Teslas īpašnieki ir sakarīgi un varētu parakstīties uz šādām avantūrām.

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt
MelnaPiektdiena Reģ.: 20.12.2016
2 0 Atbildēt

Ja Tu pazīsti Teslas īpašniekus, tad viss izdosies!

Damn Reģ.: 07.12.2003
10 0 Atbildēt

Ar neredzu racionālu iemeslu nepazīstamam cilvēkam izīrēt auto, ja vien tas man nav naudas pelnīšanas veids.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Nortela ieteiktie tika iepriekš apzināti un šie tikai pārdod un Damn arguments ir pilnībā saprotams, bet cilvēki ir dažādi un varbūt atrodas kopīga valoda vai pat kopīgas paziņas un kāds labprāt iznomātu savu auto skaistam pasākumam!

Esmu pats savu auto pāris reizes attālām paziņām aizdevis un nekāda vaina. Teorētiski model S es vēl varētu atrast kādu īpašnieku bet Model X, kas ir favorīts, gan nav ne jausmas, cik un kam tādi ir iekš LV.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Esmu tā darījis, kad gribēju vēlamo auto testēt. Aizrakstīju saimniekam, kam bija sludinājums ss.com (lai pārdotu), apmaiņā pret gardumiem man toreiz atļāva izbraukt kārtīgu riņķi ar vēlamo modeli (dīlerim tāda dzinēja nebija demo auto) Tesla gadījumā, domājams, kaut kas IR sarunājams, bet diez vai bez saimnieka, pārāk dargs tas auto

chevrolet Reģ.: 13.08.2004
0 0 Atbildēt

Ja tik tiešām ir vēlmes, tad nav problēmu īrēt to auto no Igauņiem.

Šķiet, ka ir arī Pērnavā.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
1 0 Atbildēt

Atvest/aizvest no Tallinas baigi paņems laiku, kas it īpaši pirms pasākuma būs ļoti limitēts un tālais ceļs arī palielina izmaksas, bet Pērnavā man neizdevās atrast. Ir kāds links?

Dreipis Reģ.: 03.05.2003
2 0 Atbildēt

Ne mana darīšana, bet gan jau atrastos kāds draugs, kurš būtu gatavs pirms Tava pasākuma aizlaist tai Teslai uz Tallinu pakaļ un pēc pasākuma aizgādāt to atpakaļ. Jebkurā gadījumā vidējam tautietim tas būtu labs demo brauciens.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Tiek izskatīts arī šāds variants, bet mazums izdodas LV atrast, tas tomēr būtu krietni ērtāk

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti