- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tas tā, pēc īpaša fanu pieprasījuma piektdienas noslēgumam... Ja interesē, jautājiet, būs vēl.

usaexperc rakstīja: Nu tad speciāli maniem faniem!
Vakar bija jums noteikti labi zināmā ВДВ diena. Ar cīņu biedriem nedaudz aizkodām. Beigās secinājām, ka viens desantnieks vēsā mierā, un skaidrā prātā var atsēdināt vismaz divus jūras kājniekus. Ja šmigā un ar plikām rokām, tad bataljonu.
Te novēlots sveiciens jums no draudzīgajiem kaimiņiem:
Ar cīņu biedriem aizkodām- šitas sevišķi patika. Interesanti- cik ta tev pamuļķi gadu, ka varēji aizkost ar cīņubiedriem? Es zinu, ka es biju priekšpēdējā iesaukumā no Latvijas. Pēc pus gada krievu armijā izdevās iesaukt vien pāris desmitus cilvēku no Latvijas un man liekas viņi vairs pat gadu nenodienēja- viņus atsūtija mājās. Cik tad tev ir gadu - lai tu būtu varējis tikt dienēt desantniekos? Pasaki gudriniek.
![]()
u.t.t. Skumji, protams, ka tāda "attīstīta etalonvalsts" nolaižās līz tik zemem līmenim un tik lieliem savējo upuriem savtīgu interešu vārdā...

būtu laiks, un ja kādam interesētu es tā noliktu vietā VISUS konspirācijas teorijas marasmus un safabricējumus. ... Visas pasaules konspirācijas balstās uz daļēji izdomātiem faktiem, jo tās NEVIENS NEPĀRBAUDA, bet tic. Jo tas ir interesanti.
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1