Philips iepazīstina ar Amazon Aleksa iespējām

Endijssjidn3 Reģ.: 31.07.2018

Philips turpina paplašināt savu Smart TV piedāvājumu, pievienojot Amazon Alexa saderību.

• Philips izlaidīs Amazon Alexa "skill" ar nosaukumu "Philips Smart TV balss vadība"

• Jaunā prasme ļaus Philips Android televizorus kontrolēt ar balsi, izmantojot Alexa iespējotas ierīces

• Visi Philips Android televizori no 2018. gada un ar P5 aprīkotie komplekti no 2017. gada tiks atbalstīti

• Šo prasmi izlaidīs Android O programmatūras atjauninājums, kas tiks izlaists vēlāk 2018. gadā

• Izlaišanas laikā Amazon Alexa saderība būs pieejama angļu un vācu valodā

Berlīne, 2018. gada 30. augusts – Vai Jūs kādreiz esat vēlējušies ieslēgt televizoru vai pārslēgties uz citu TV kanālu, vienkārši uzdodot jautājumu? Jaunā Philips Smart TV balss kontroles iespēja caur Amazon Alexa ļauj kontrolēt saderīgus Philips televizorus tieši ar balsi.

Viss, kas jums jādara, ir jautāt: "Alexa, ieslēdziet TV" vai "Alexa, mainiet kanālu uz BBC". Varat arī pielāgot TV skaļumu, pārslēgt ievades avotu un vadīt multivides atskaņošanu.

Lai izmantotu Philips Smart TV balss vadības funkciju, patērētājiem būs nepieciešama ierīce, kas iespējota ar Alexa, piemēram, Amazon Echo vai Echo Spot. Pēc tam lietotāji var savienot ierīci ar iepriekš instalētu Alexa lietojumprogrammu savā saderīgajā Phillips televizorā.

Jaunās iespējas tiks izlaistas kā daļa no jaunās Android televizoru operētājsistēmas O versija. Tā būs pieejama šī gada pēdējā ceturksnī visiem Philips Android televizoriem no 2018. gada klāsta, kā arī 2017. gada ietilpstošajiem Android televizoriem ar P5 aprīkojumu.

Pamācības kanāls būs pieejams saderīgu Philips Android televizoru mājas izvēlnē, kur lietotāji varēs atrast paskaidrojošu video par to, kā iespējot jauno funkciju.

Tālāk ir minēti daži piemēri, kā Alexa var izmantot televizora vadīšanai, kad funkcija ir iespējota:

• Ieslēgt un izslēgt televizoru: “Alexa, izslēdz televizoru”, “Alexa, ieslēdz televizoru”

• Nomainīt kanālu: “Alexa, nomaini televizora kanālu uz 15.”, “Alexa, nomaini televizora kanālu uz BBC”

• Nomainīt skaļumu: “Alexa, nomaini televizora skaļumu uz 15”, “Alexa, samazini televizora skaļumu”, “Alexa, izslēdz skaņu”, “Alexa, ieslēdz skaņu”

• Nomainīt televizora ieeju: “Alexa, nomaini televizora ieeju uz Blu-ray”, “Alexa, nomaini televizora ieeju uz HDMI 1”

• Televizora kontrole: “Alexa, nopauzē televizoru”, “Alexa, ieslēdz televizoram ātro pārraidi”, “Alexa, attin televizoru”

Augstas kvalitātes attēli: www.tpvision.com/image-library/

Mediju kontakti:

Andrew Burslem

Tel: +44 203 794 2222

E-pasts: global.pr@tpvision.com

Vairāk informācijas par Philips TV: Philips.com/tv

Vairāk informācijas par Philips OLED TV: Philips.com/oled

Sekojiet mums Twiter: @TPVision

Ziņu izlaidumu saturs ir precīzs publicēšanas laikā, bet tas var tikt mainīts bez brīdinājuma. Visas preču zīmes, kas minētas šajā informācijā presei, pieder to īpašniekiem.

Par TP Vision

TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs. TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs. Tas tika sasniegts apvienojot projektēšanas pieredzi un Philips televizoru inovatīvos produktus ar TPV tehnoloģiju izcilo darbību, spēju pielāgoties un ātrumu. Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus). Mēs esam pārliecināti, ka jārada produkti kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% - Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē. TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās pasaulē.

 
Nav pievienota neviena atbilde.
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti