Nu, pēc 4 taktu dzinēja teorijas kaut kas varētu būt ar vārtiem vai virzuli. Kompresijas pārbaude obligāta. Nu, varbūt ir kāda laba sētas metode kompresijas pārbaudei ? Piem. iebāzt stingri sveces caurumā vīna pudeles korķi un pārbaudīt, izšauj to vai ne.
Sāc ar kompresiju. Izklausās pēc izdeguša vārsta un bojātu vārstu blīvju kombinācijas. Sliktākā gadījumā-virzuļu gredzeni, kas ir normāli 22 gadus vecam Mazdas motoram.
Tam motoram elektronikas vai citas sīkas problēmas praktiski neeksistē.
Bet ja godīgi, man šķiet nav vērts ieguldīt tādu darbu šajā mašīnā un vieglāk to būs atdot lūžņos. Ja nu vienīgi neticamā veidā virsbūve ir saglabājusies laba, vari meklēt šādu motoru šrotā, bet nekur nav garantijas, ka viņš būs labāks par esošo.
Paldies par viedokļiem uz 8 datatumu bus jānomēra tā kompresija,tad skatīõš tālāķ.
Rītā intereses pēc būs jānoņem gaisa filtrs pilnībā.Liekas ka aiz viņa sūc gaisu tāda skanā ka sūktu gaisu,Bet nevar kurā vietā.Ja ir viedokļi rakstāt,Ja būšu atrisinājis problēmu padalīšos,varbūt noderēs kādam

Izbrīna, ka ir vēl kāda šī modeļa Mazada, kas turās kopā. Tiešām ir vēl sliekšņi un arī bagāžnieka grīda?
Es arī šito nesaprotu. Man sen atpakaļ bija tāda mašīna, tikai facelift modelis. Toreiz izdevās atrast mašīnu ar labu virsbūvi, bet tāpat rūsa parādījās iespaidīgā ātrumā.
Ja kādreiz bija populāra japāņu mašīna, tad līdz šai diena maz palikušas. Bet Mazda 3 un 6 jau vēl lielāka rūsas katastrofa.
Laba mašīna topošo metinātāju treniņiem.
Taisniba,ees ta paņēmu ar jaunu skati un parmetinatiem sliešniem.bet rūsa gan ātri iemetās.bet nu neko kamēr skate ir tikmēr jābrauc????
ss.lv tādas var dabūt apm. par 300-450 EUR, bet tie, kuri jūtas lieli savā garā, jo arkas vai sliekšņi pārmetināti, prasa līdz 750 apm ;)