To servisu ir simtiem... kurš konkrēti?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
To servisu ir simtiem... kurš konkrēti?
Balta NAV serviss. Tāpat Rimi NAV privāto preču zīmju ražotājs. Lūgums sākt ar šo skaidrībai.
Ir bijushi kaadi triis gadijumi - divas reizes siiki skraapeejumi, vienu reizi - sasists pakaljeejais tilts un viens spaarns. Nekaadu probleemu ar Balta sadarbiibas servisiem. Nopietnaakajaa gadijumaa nedaudz ievilkaas izmaksu saskanjoshana, bet taa - nekaadu probleemu. Nedomaaju, ka mekleet savu meistaru buutu eertaak, un diez vai kvalitatiivaak.
Paldies, šajā gadījumā tieši gribēju uzzināt par darba kvalitāti, jo reāli pats taisit es diži plusos nebūšu, tikai lielāks čakars
Labākajā gadījumā, ja ir kāds “savs” serviss, kas strādā ar konkrēto apdrošinātāju.
Šonedēļ saņēmu kompensāciju par Igaunijā nošķiltu savu auto. Baltas un tās sadarbības partneris - serviss, kuru izvēlējos manuprāt, izdarīja savu darbu atbilstoši.
Domāju interesējies par konkrētā piedāvātā servisa atsauksmēm.
Balta apdrošināšana
Sveiki, man tāds jautājums par Baltas apdrošināšanas sadarbības auto servisiem. Cik kvalitatīvi viņi sataisa mašīnu pēc avārijas.
Man ir jāpārkrāso viens spārns un bamperis priekšējais, gribētu zināt vai var uzticēt viņiem un dot pārkrāsot vai labāk pašam taisīt pie saviem meistariem?
Cik kvalitātīvi viņi tur krāso detaļas? Būtu labi uzzināt par kādām atsauksmēm