Kur remontēt lietotu Nissan?

vitamiins333 Reģ.: 04.08.2019

Sveiki!

Vai kāds var ieteikt labu autoservisu kur labot nissan qashqai?

Negribas 10 gadus vecu auto vest pie dīlera un maksāt bargas summas. Iepriekš braukāju ar volvo, un vovlo bija vairāki labi specializētie autoservisi, kas nodarbojas tikai ar volvo remontu, adekvātas cenas, labs serviss. Vai kāds vart ieteikt nissaniem kko līdzīgu, tikai ne oficiālos pārstāvjus.

 
MSapkovic Reģ.: 15.08.2019
1 3 Atbildēt

Pie mums! pareiza autoservisa izvēle ir galvenais priekšnoteikums, kas palīdzēs nodrošināt tava auto ilgmūžību un atbilstošu veiktspēju. Tavam auto nepieciešami autoserviss Rīgā, kas savu darbu veic profesionāli un atbildīgi. Latvijas skarbais ceļa segums, tāpat arī automašīnas nolietojums pieprasa īpašas rūpes un uzmanību. Tu vari uz mums paļauties! Mūsu autoserviss Rīgā piedāvā iepazīsties ar mūsu piedāvāto darbu klāstu un cenām - būsi patīkami pārsteigts. Automeistars nodrošinās tava auto remontu un apkopi visaugstākajā līmenī:

* Mēs strādājam ar modernu tehnisko aprīkojumu, kas ļauj paveikt darbus autoservisā ātri un kvalitatīvi.

* Vienmēr parādīsim tev auto bojātās detaļas un detalizēti izskaidrosim veicamos remontdarbus, piemēram, savirzes regulēšanu, un attiecināmās izmaksas.

* Mūsu autoservisā darbojas profesionāli auto remonta speciālisti, kas spēs atrast piemērotāko risinājumu arī sarežģītākajos remontdarbos.

Atbrauc ciemos uz Automeistars autoservisu Rīgā, Teikā pārliecinies par to klātienē!

automeistars.lv/lv/autoserviss-riga/automobilu-remonts

torkjis Reģ.: 05.10.2013
1 0 Atbildēt

Reklamētajā autoservisā konstatēja, ka esot jāmaina pusass iekšējais šarnīrs. Ok, mainam. Cena? Nuuu... 140 EUR varot dabūt lietotu.+ darbs. Pakonsultējos citur un izrādījās, ka 170 EUR maksā jauns. Pie dīlera. Grosā 120. Vēl pameklēju un caur "galiem" dabūju pa 90.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti