Mondeo MK5 puddle lights

MondeoGalva Reģ.: 07.12.2019

Sveiki Ford entuziasti

Manam mondeo mk5 2015 vagonam bija izdegusi viena spoguļa apgaismojuma lampiņa (puddle light). Atverot durvis, tā nestrādāja vai atsledzot auto arī nē..

Principa ford centrs man piedavaja par ļoti idiotisku naudu orģinālu un pateicu, ka paldies nē. Pasutiju no amazones.

Vecās izņēmu, jaunās ieliku - 2 menesi stradaja ideali. Pirms kadas nedelas piefikseju, ka nestrada vairs. Gribeju saprast kur varetu but problema, jo dazreiz atsledzot auto - tās ātri iemirgojas, bet tas ari viss. Tas nozime, ka ar elektroniku viss kartiba, vai ne?

Varbut kadam ir kada ideja un vai tomer japerk tas orginalas dzeltenas misenes no dīlera?

Tagad ir led lampas NatGic...

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Varbūt ka autospoguļu remonts krustpils iela 33 ??

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Par Ford nekomentēšu (mans ir pārāk vecs USA brīnums), bet ar LED jebkādiem - pašas LED lampas kalpo 20+ gadus, un arī tad paliek tikai blāvākas nevis izdeg, tas kas nosprāgst ir kontrolējošā elektronika, tādēļ vajag kādu kam rokas no pareizas vietas, lodāmurs un saprašana un salabos to tavu orģinālu. Var arī pats eksperimentēt, nekā pārlieku sarežģīta nav, tik jānoskaidro kādu spriegumu vajag tavām diodēm.

no manam "aizvēsturiskajām zināšanām" indivudālai diodei vajadzēja no 2,9 līdz 4,5 volti atkarībā no diodes krāsas ( baltā ja pareizi atceros bija visrijīgākā). Diodēm jāievēro polaritāte utt. Bet nekā pardabiska tur nav.

P.S. Tava raustīšanās tieši to arī nozīmē ka elektronikā ir problēma- nu vai arī mitrums ielīdis ne tur kur vajag. Vēl jau pastāv iespēja ka durvīs vads sačakarējies, bet tas ja auto relatīvi svaigs maza varbūtība.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti