Uz doto brīdi konkursā "Latvijas Gada auto 2024" ir pieteikti:
Škoda Enyaq Coupe iV
Citroën C4 X
Nissan X-Trail
Porsche Cayenne
Peugeot 408
SsangYong Musso
Renault Austral
Dacia Duster Extreme
Dacia Jogger Extreme
Hyundai Ioniq 6
Audi Q8 e-tron
Uz doto brīdi konkursā "Latvijas Gada auto 2024" ir pieteikti:
Škoda Enyaq Coupe iV
Citroën C4 X
Nissan X-Trail
Porsche Cayenne
Peugeot 408
SsangYong Musso
Renault Austral
Dacia Duster Extreme
Dacia Jogger Extreme
Hyundai Ioniq 6
Audi Q8 e-tron
Sestdien 5.augustā notiks "Latvijas Gada auto 2024" VASARAS testa brauciens.
Vienam līdz diviem iAuto lietotājiem tiek dota iespēja piedalīties šajā braucienā.
Laiks aptuveni no 09:40 līdz 18:00. Pusdienas 13.00 no organizatora. Tikšanās vieta t/c Mols.
Interesentus pieteikties šeit pat forumā ar vārdu "Piedalos", var uzrakstīt arī motivāciju kāpēc. Vienu uzvarētāju noteiksim ar random.org izlozes palīdzību no visiem dalībniekiem. Otru uzvarētāju var noteikt iAuto redakcija pēc uzkrātā līmeņa forumā un kopējās aktivitātes iAuto.
Es labprāt, bet šo sestdien Limbažiem ir 800 gadi. Nesanāks
Es labprāt pieteiktos, bet skaidru atbildi varētu dot rīt, jo var gadīties, ka 6dien viens bēdīgs pasākums jāapmeklē.
Piedalos 👍 šoreiz daudz interesanti auto modeļi ar kuriem tiešām gribētu izbraukt un salīdzināt.
Ok., Piedalos, nu vismaz izlozē.
Motivācija: Hyundai Ioniq 6 un vēl tas, ka man šie testi liekas nevajadzīgi Latvijā. Tādējādi sev pierādīt pretējo...
Man gan labāk patīk piektais, bet Ioniq6 ir foršs auto kopumā, tikai pie tām kamerām spoguļu vietā dikti grūti ir pierast. Bet, nu, var jau izvēlēties versiju ar parastajiem spoguļiem. Interesanti šim modelim ir papildaprīkojuma izvēles koncepts. Tu maksā tikai par krāsu un lūku. Āda, 20 collu diski un tās spoguļu kameras ir bez maksas un vari izvēlēties, kādu salonu gribi, kādus diskus gribi un spoguļus arīdzan.
Izlozē piedalās tikai 2, jo Nomix tiek no redakcijas puses.
Uzvarēja Nr.1 tātad apsveicam ZZZZ
Tā mums iesākās testa brauciens
Paldies iAuto par lielisko iespēju pieskarties un izjust gaitā pasaules mēroga autobūves jaunumus. Bija pārsteigumi, par to nedaudz vēlāk, padalīšos savos iespaidos.
Konkursa "Latvijas Gada auto 2024" TOP 7 finālistu automobiļi:
Citroën C4 X
Nissan X-Trail
Peugeot 408
KGM Torres
Renault Austral
Hyundai Ioniq 6
Baic Beijing X55
tas taču lv konkurss. Loģiski, ka visi šie dabūs balvas.
Viens būs gada auto, pārējie - lētais krosovers, dārgais krosovers, ģimenes auto, ģimenes krosovers, sporta auto, sporta krosovers,, labākais ķiniesu auto, eko auto, utt.
Tas tikai ASV, kurā pērk vairāk auto kā visā Eiropā tikai 3 nominācijas.
Es nevaru saprast - nevar uztaisīt 2 nominācijas un uztaisīt normālu konkursu, nevis tādu cirku.
Domājiet, ka ja apbalvosiet tikai 1 auto, nākošgad pārējie negribēs piedalīties?
iAuto rakstīja: Konkursa "Latvijas Gada auto 2024" TOP 7 finālistu automobiļi:
Citroën C4 X
Nissan X-Trail
Peugeot 408
KGM Torres
Renault Austral
Hyundai Ioniq 6
Baic Beijing X55
Mans favorīts ir Renault Austral, otrajā vietā - Nissan X-Trail. Abi pilnīgi noteikti ir uzvaras cienīgi. Nissanam vienīgi cena varētu būt tas kritērijs, kas samazina izredzes. Bet citādi...
Patiešām būšu pārsteigts, ja uzvarēs kāds no pārējiem pieciem minētajiem.
nomiks rakstīja:
iAuto rakstīja: Konkursa "Latvijas Gada auto 2024" TOP 7 finālistu automobiļi:
Citroën C4 X
Nissan X-Trail
Peugeot 408
KGM Torres
Renault Austral
Hyundai Ioniq 6
Baic Beijing X55
Mans favorīts ir Renault Austral, otrajā vietā - Nissan X-Trail. Abi pilnīgi noteikti ir uzvaras cienīgi. Nissanam vienīgi cena varētu būt tas kritērijs, kas samazina izredzes. Bet citādi...
Patiešām būšu pārsteigts, ja uzvarēs kāds no pārējiem pieciem minētajiem.
uzvarēs visi. Nesatraucies.
Latvijas Gada auto 2024 - jaunu auto konkurss
Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir informēt sabiedrību par jaunākajiem automobiļiem Latvijā, to vērtējumu un ekspertu atsauksmes.
Svarīgi: konkursā drīkst pieteikt tikai jaunākos automobiļus (modeļus), kuru pirmreizējā reģistrēšana CSDD ir pēc 1.oktobra 2022.gada. Jaunus dalībniekus drīkst pieteikt līdz šā gada 2.novembrim.