Kas tur jāserviso tam Opelim? Tipa ikgadējās apkopes?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kas tur jāserviso tam Opelim? Tipa ikgadējās apkopes?
Šo izveidoja bijušie Opel dīlera servisa darbinieki. Kad man savā laikā bija Vectra, vedu pie viņiem... Lokācija patizla, bet kvalitāte un arī cenas bija OK.
Es vedu uz Bosch Car Service ķēdi! Dažreiz Dobelē, pārsvarā uz Wess Berģi
Ņemot vērā ka konkrētais Opelis asinsradinieks PSA un pa ķēdīti Fiat un Toyota tad standarta darbiem derēs jebkurš no šiem.
darklight rakstīja: Kas tur jāserviso tam Opelim? Tipa ikgadējās apkopes?
Paldies man un dievam, vēl nekas, parastās ikgada apkopes. Es tā teikt par nākotni domāju, lai ja kas, zinu pie kā griezties
GB12 rakstīja: carlife.lv/
Šo izveidoja bijušie Opel dīlera servisa darbinieki. Kad man savā laikā bija Vectra, vedu pie viņiem... Lokācija patizla, bet kvalitāte un arī cenas bija OK.
Lokācija tiēšam nav tā labākā.... Ziepniekkalna/Mārupes pusē mītošajiem..
vai ir kādas atsauksmes par šo ?
Nedomāju ,ka tam Opelim vajag kādu īpašu servissu, noteikti derēs jebkurš kvalitatīvs serviss, kaut vai individuāla darba veicējs,kam protams nav abas kreisās rokas, un ir normāli nokomplektēts geraža jeb dserviss ,kā to lepni sauc. var paintresēties pie pazīnām ,kuram ir laba pieredze, domāju, ka izškitša arī ir atrašanās vieta
GTD2 rakstīja: Nedomāju ,ka tam Opelim vajag kādu īpašu servissu, noteikti derēs jebkurš kvalitatīvs serviss, kaut vai individuāla darba veicējs,kam protams nav abas kreisās rokas, un ir normāli nokomplektēts geraža jeb dserviss ,kā to lepni sauc. var paintresēties pie pazīnām ,kuram ir laba pieredze, domāju, ka izškitša arī ir atrašanās vieta
nemeklēju īpašu Opelim, meklēju sakarīgu, lai visu dara godam un ne pa dīlera cenām.
Meklē šeit, būs gan atsauksmes, gan arī izvēle.
Serviss Opelim (pēc garantijas laika pie dīlera)
Sveiki.
Iesakiet lūdzu normālu, cenās adekvātu servisu manam Opel Combo Life, 2019.g. dīzelis, automāts.
5 gadi pavadīti pie dīlera Autoblitza, laiks dotie prom.
Paldies.