Tieši šo auto bija vislielākā interese izmēģināt! Porsche ir Porsche un pat ja tikai uzvilktu cepurīti ar uzrakstu Porsche noteikti justos ievērojamāks. Pats gan neesmu šī fans, bet vienmēr piesekoju un tehnika ir augstā līmenī, arī marketings. Vairākas reizes gandrīz gandrīz jau kļuvu par potenciālu, sk lietota P īpašnieku, taču kaut kas pietrūka. Ir sekots līdzi tīklos uc šīs markas slavas un nedienu notikumiem, ir kaut kāda apjausma par.
Ok, par Macan. Šis modelis mans konkrētā ražotāja favorīts. Vispār esmu nelielu kompaktu auto cienītājs un Macan ir tāds. Piedo P atvaino šoreiz lielāks vīliens kā uhh. Nu lab nav markas flagmanis bet. Dizains exterjērā augstā līmenī, vis ir labi. Izskatīgs, dinamisks un līnijas harmonizē ar virsbūves detaļu attiecībām. Interjerā ir kā jau ir modes jaunākajām tendencēm pakārtots, paneļi monitori, monitori. Labi izdizainēts un stilistiski pareizi un vietā. Bet man gribās atpakaļ apaļos pulksteņus instrumentu panelī un vertu stila daudzās podziņas gan konsolē lejā gan augšā JĀ! Materiāli ir kvalitatīvi.
Gaitā uz ceļa. Ir labs. Stingrs un sabalansēts. Bet liels bet par skaņas izolāciju? P kā tad tā?
Porsche Macan 2024 / 2025 auto tests, atsauksmes un iespaidi
Porsche Macan auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2024 / 2025