Gan tiem, kas nepalīdzēs un gudri iekomentēs, gan tiem, kas centīsies palīdzēt.
Lieta tāda, ka Nissan Primera 2006. gada auto nepieciešams saprast vadu krāsas konektoram priekšējās labajās durvīs (pienākošajam konektoram no salona).
Ir tāda lieta, ka durvīm visas pamatfunkcijas darbojas (centrālā atslēga, logu pacēlājs, skaļrunis...), taču spogulis nepareizi reaģē uz grozāmo...
Pienākošajam konektoram no salona un durvju konektoram liela daļa krāsu sakrīt, taču ne visas.
Ir aizdomas, ka pienākošais konektors no salona ir nepareizi sapinots. Durvju konektoram viss ir pareizi.
Neesmu elektriķis, tāpēc meklēju vieglāko ceļu.
Bilde ir ieskatam, no interneta, kāds aptuveni izskatās konektors durvīm, taču es gribu noskaidrot, kādas krāsas vadi kur ir jāsakārto priekš pienākošā (no salona) konektora.
Varbūt, ka notiek brīnums un kāds var pateikt vadu krāsas. Es ar testeri vai lampiņu atrastu , kuri vadi pienākošajā attiecas uz spoguli un kādā virzienā groza. Tālāk pa vienam ar vadu no štekera uz štekeri. Tikai masai gan jābūt savienotai.
Es šobrīd uz to brīnumu arī ceru, ka ir kāds, kas vai nu var šo štekeri nobildēt vai arī prot labi meklēt informāciju servisa manuālī. Es šodien pie tā pavadīju apmēram stundu, bet neko jēdzīgu neatradu.
Piekrītu, ka var iztestēt, bet nedomāju, ka tā mašīna ir tik daudz laika vērta.
Primera P12 FR durvju konektora no salona vadu krāsas
Sveiciens visiem!
Gan tiem, kas nepalīdzēs un gudri iekomentēs, gan tiem, kas centīsies palīdzēt.
Lieta tāda, ka Nissan Primera 2006. gada auto nepieciešams saprast vadu krāsas konektoram priekšējās labajās durvīs (pienākošajam konektoram no salona).
Ir tāda lieta, ka durvīm visas pamatfunkcijas darbojas (centrālā atslēga, logu pacēlājs, skaļrunis...), taču spogulis nepareizi reaģē uz grozāmo...
Pienākošajam konektoram no salona un durvju konektoram liela daļa krāsu sakrīt, taču ne visas.
Ir aizdomas, ka pienākošais konektors no salona ir nepareizi sapinots. Durvju konektoram viss ir pareizi.
Neesmu elektriķis, tāpēc meklēju vieglāko ceļu.
Bilde ir ieskatam, no interneta, kāds aptuveni izskatās konektors durvīm, taču es gribu noskaidrot, kādas krāsas vadi kur ir jāsakārto priekš pienākošā (no salona) konektora.
Pateicība!
Paldies!