Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Primera P12 FR durvju konektora no salona vadu krāsas

golovans Reģ.: 11.11.2024

Sveiciens visiem!

Gan tiem, kas nepalīdzēs un gudri iekomentēs, gan tiem, kas centīsies palīdzēt.

Lieta tāda, ka Nissan Primera 2006. gada auto nepieciešams saprast vadu krāsas konektoram priekšējās labajās durvīs (pienākošajam konektoram no salona).

Ir tāda lieta, ka  durvīm visas pamatfunkcijas darbojas (centrālā atslēga, logu pacēlājs, skaļrunis...), taču spogulis nepareizi reaģē uz grozāmo... 

Pienākošajam konektoram no salona un durvju konektoram liela daļa krāsu sakrīt, taču ne visas.

Ir aizdomas, ka pienākošais konektors no salona ir nepareizi sapinots. Durvju konektoram viss ir pareizi.

Neesmu elektriķis, tāpēc meklēju vieglāko ceļu.

Bilde ir ieskatam, no interneta, kāds aptuveni izskatās konektors durvīm, taču es gribu noskaidrot, kādas krāsas vadi kur ir jāsakārto priekš pienākošā (no salona) konektora.

Pateicība!

Paldies!

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Varbūt, ka notiek brīnums un kāds var pateikt vadu krāsas. Es ar testeri vai lampiņu atrastu , kuri vadi pienākošajā attiecas uz spoguli un kādā virzienā groza. Tālāk pa vienam ar vadu no štekera uz štekeri. Tikai masai gan jābūt  savienotai.

0 0 Atbildēt

Es šobrīd uz to brīnumu arī ceru, ka ir kāds, kas vai nu var šo štekeri nobildēt vai arī prot labi meklēt informāciju servisa manuālī. Es šodien pie tā pavadīju apmēram stundu, bet neko jēdzīgu neatradu.

Piekrītu, ka var iztestēt, bet nedomāju, ka tā mašīna ir tik daudz laika vērta.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nepareizi reaģē ir kas = otrādi?

Regulē pa kreisi, bet griež to spoguli pa labi?

Tur ir štekeris - cik vadu? Var uzkonstruēt katram savienojumam atsevišķu pagarinājumu un tad pa vienm noskaidrot funkciju.

0 0 Atbildēt

Ja nemaldos, 15 pini.

Var iztikt arī bez pagarinājuma, vienkārši ar kontrollampu. Daļu jau tā atradu, sākotnēji neskanēja skaļrunis.

Spogulis strādā nekorekti, spied pa kreisi - iet uz augšu. Spied pa labi - nereaģē. Tādā garā...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tad jāmaina vai nu pie štekera, vai pie slēdžiem, lai sanāk pareizi.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Kurš tad tur līda nepareizi saspraust? Šķilts vāģis, vai? Drīzāk vadi pārlocīti, izolācija pušu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti