Bērni tomēr biežāk saplēš telefona ekrānus, tāpēc ir doma nemainīt ekrānu, bet gan nopirkt jaunu viedtālruni līdz 100 eiro buðžetā. Kāda pieredze, kuru no lētajiem telefoniem varat ieteikt?
Ar tiem ķīniešiem liela loterija. Nav viņi izturīgi, galīgi nav, lai gan manējie vismaz trīs gadus ar trieciendrošajiem Doogee nostaigāja. Vienam gan lādēšanas ligzda noklājās, otram divreiz ekrānu mainīju (mainīju pats). Tad vēl miķis vienam sāka čakarēties. Vēl ir liela varbūtība uzrauties uz gļukaina softa (ar maniem Doogee šeit gan arī viss bija vislabākajā kārtībā). Xiaomi lētais gals ir pārbaudīta vērtība, savus trīs gadus droši strādā bez aizķeršanās, ja vien fiziski nesalauž. To, ka tavs izvēlētais Redmi būs mazjaudīgs nīkulis, jau pats saproti, bet Jūtūbi kaut kā nebūt pavilks un vairumu spēlīšu arī. Kamera arī īsti nekam nebūs derīga, bet tiem ķīniešiem diez vai būs kas labāks. Ja gribi jau patiešām normālu trubu, tad jāskatās sākot no kā tāda evelatus.lv/viedtalrunis-poco-c65-6-128gb-blue/www.rdveikals.lv/products/lv/388/520666/sort/5/filter/0_0_0_0/Redmi-12-4-128GB-Midnight-Black-mobilais-telefons.html
vai kādu Redmi 13C
Dārgam aparātam man trīcētu rokas 😁 A tam Doogee... 20 ar kaut ko bija ekrāns Aļikā, 20 minūšu darbs. Nezinu, cik līme maksā, man bija pieejama par velti.
Piedo atvaino bērnam Ultra!??? Nē nu katrs dara kā grib! Esmu jauno studentu un ne tikai, aprindās novērojis lietošanā SansungUS budžet A modeļus padsmito sēriju ar labu bat un citiem min lietām. Es viņus ļoooti labi saprotu. Kad paaugās jau āboļi aiziet...
Varu atdot Redmi 7A, gadus piecus jau strādā, tik jālādē būs katru dienu. Ekrānu plēsējam labu labais būs. Pie viena atrisinās problēma ar spēlītēm - modernās nevilks, piezvanīt un paskatīties autobusa sarakstu var, bet ko vēl vajag skolēnam.
Viedtālrunis cenā līdz 100 eiro ar Android bērnam