iAuto testā ķīniešu pilsētas apvidus auto MG modelis ZS. 1.5 L hibrīds ar 197 Zs. Kas maksā 27 990?
iAuto testā ķīniešu pilsētas apvidus auto MG modelis ZS. 1.5 L hibrīds ar 197 Zs. Kas maksā 27 990?
Ielikšu komentāru par MG ZS jo izskatās ka to nav pārāk daudz ![]()
Tiem kas nezin - MG (Morris Garage) Britu bremds nu jau kādu laiku pieder ķīniešiem. Šajā gadījumā es teiktu ka tas nav slikts variants, jo MG zīmols izdzīvoja un izskatās, ka sāk diezgan labi iejusties.
No savas puses - ar 3 Gada Auto pieteiktajiem MG auto testos braucu pirmo reizi. No sākuma nesaprotamie tehniskie risinājumi kā 3pakāpju ātrumkārba (automātiskā protams) liekas dīvaini. Taču kad ar to aistēmu kas sajūgta Hybrid formātā pabrauc, ir ok.
Tas kas netipiski ķīnas auto - MG multimedija man liekas viena no loģiskākajām un saprotamakajām starp visiem auto. Lietojas vienkārši un saprotami. Ja vēl pogas uz stūres sakartotu un apzīmētu saprotami - vispār izcili.
ZS brauc labi. Un galvenais - šis laikam ir labākais cenas/braukšanas sajūtu balanss kas pēdējā laikā sastapts. Tas auto gan brauc, gan izskatās, gan sajūtās dārgāks nekā tas ir patiesībā.
Tagad CityBee pakalpojumā šitie ir pieejami. Paņemiet pabrauciet. Paši sapratīsiet. Šis man sāk iepatikties.
Kaut kas nopietnāks par alni- autovadītāju Polijā izbiedē neparasti liels savvaļas dzīvnieks (+ VIDEO)
17
Vai drīkst turpināt braukt pa labo malējo joslu, ja joslā pa kreisi - vidējās joslas autovadītāji? (+ VIDEO)
50
Daudzi to nezina, īpaši ierēdņi. Vai tiešām ir jābrauc ar maksimālo atļauto braukšanas ātrumu? (+ VIDEO)
78
Maduro izsludina ārkārtējo stāvokli Venecuēlā; Tramps paziņo, ka Maduro izvests no valsts (+ VIDEO)
23
Kaut kas nopietnāks par alni- autovadītāju Polijā izbiedē neparasti liels savvaļas dzīvnieks (+ VIDEO)
17
MG ZS 2025 / 2026 auto tests, atsauksmes un iespaidi
MG ZS auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026