Kolektīvā prasība pret Jūrmalas domi par sodiem no Majoru luksofora lamatas

Lamatas ir noņemtas, bet nav atdota kompensācija cilvēkiem, un arī atvainošanās par rupju kļūdu pilsētas pārvaldībā attiecībā pret cilvēkiem nav notikusi!

Cietuši ir daudzi un pat vairākas reizes. Iekasēts no autovadītājiem aptuveni 300 000 EUR, plānā esot bijusi daudz lielāka summa. “Latvijas Valsts ceļi” ir rakstiski devuši slēdzienu Jūrmalas domei par šo Lienes ielas krustojumu kā neatbilstošu un bīstamu.

Kā rīkojamies tālāk?

Arī es esmu ticis sodīts ar 30 EUR naudas sodu, kuru atteicos maksāt un vērsos administratīvajā tiesā, kura nedeva pozitīvu spriedumu lietā. Pašlaik vērsos Apgabaltiesā ar lūgumu izskatīt pēc būtības.

Šis, man liekas, ir kārtējais stāsts ar nelaimīgām beigām. Nauda tak noteikti ir iztērēta, un diezin vai atpakaļ arī kāds kaut ko atmaksās. Ar visām tām tiesu lietām un iesniegumiem — nu 30 eiro dēļ diezin vai kāds ies tur ko rakstīt un ņemties. Šādi gadījumi, līdzīgi man liekas, jau ir diezgan bieži, un nekad nekāds tur baigi pozitīvais rezultāts nav gaidāms — milzīga gumijas stiepšana un izskatīšana.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti