Pilnā ātrumā zem ugunsdzēsēju auto (+ video) 16

 
iAuto | 23.marts 2015 17:17

"Chevrolet," kas krustojumā iebrauc, paļaujoties uz zaļo signālu, iespējams, spožās saules dēļ (tā domā video autors) nepamana ugunsdzēsēju transportu. Negadījumā smagas traumas guvis vieglā auto vadītājs.

 
Visi komentāri
 
solaris 23.marts 2015 18:02
5 2 Atbildēt

Nedzirdēju sirēnu.

Vernons 23.marts 2015 18:44
7 34 Atbildēt

Pažarnieks 100 % vainīgs! Urāls smags un stabils!

skats no malas 23.marts 2015 23:52
9 2 Atbildēt

Man mājās kanāriņputniņam vairāk smadzeņu kā tev :)))

Nu kur šitādi tuneļi rodas? :)

Vernons 24.marts 2015 8:16
3 26 Atbildēt

Tavam kanārijputniņam tiešām vairāk smadzeņu nekā Tev!

CSN vispār sastāv no viena vienīga punkta 10., kur katram ir jarīkojas TĀ, lai šāda situācija neiestātos! Un nemēģini citus saukt savā vārdā!

Arturs Burbergs 23.marts 2015 19:42
15 6 Atbildēt

Gaisa dienas laika neredz lielu, sarkanu smago? Labi vien ir, ka kadu laiku nebrauks.

Saule nevar but nekads attaisnojums. Neko neredzam? Tatad atrums tads, lai paspetu apstaties, JA NU KAS. Labi, ka nebija aizdomajusies berni pie sarkana.

Jāāāā 23.marts 2015 20:30
4 1 Atbildēt

Spoža saule spīdēja pretī bet arī ātrums bija liels.Lielu, ļoti stabilu ,,Urālu'' gandrīzvai apgāza.Reizēm, pirms negadījuma, cilvēku itkā nelabais dīda.

Nepagāja 23.marts 2015 21:19
2 1 Atbildēt

ne trīsarpus gadi, kā žurnaļisti izdomāja ievietot te šo "jaunumu".

mjā 23.marts 2015 23:49
23 1 Atbildēt

Tikai nevajag pārmest ugunsdzēsējiem ka nepiebremzēju Urālu lai uzkaurinātu vien vajag kādu puskilometru, ja ne vairāk.Kāda tur bremzēšana!Skatīties vajag1Ģerevnja!!! Kak jeģiš?

Vernons 24.marts 2015 8:24
1 18 Atbildēt

Bet bremzes Urālam ir kā nevienam! Pneimo hidrauliskās. Stājas ļoti labi.

Crankshaft 24.marts 2015 7:23
27 1 Atbildēt

Spriežot pēc skata pa kreisi, tam "drāzējam" bija jāpamana

pažarnieku auto sākam iebraukt krustojumā vismaz 50 m

pašam no krustojuma esot. Nja! Un tīri vizuāli izskatās, ka

vieglais arī nebrauca ne uz 40, ne 50, ne 60,70, iespējams,

pat ne 80... Jāsaka, arī viņa veiksme, ka trāpīja aizmugures

riteņu pārī, bet ne pa vidu starp asīm, un nepmaucās zem

"Urāla" rāmja... :-( Kā mēdz teikt, idiotiem veicas!

Vernons 24.marts 2015 8:23
1 25 Atbildēt

Pārkāpjot ātruma limitu konkrētā vietā vieglais "izbrauca āra no Noteikumiem", bet "atgriezties atpakaļ", sabremzēt, prāta nepietika!

Tātad tas kurš pārkāpj ātrumu ir zaglis un slepkava ar iepriekšēju nodomu!

Ātram braucējam pietrūka asuma tik pat ātri domāt!

Katram ir jārīkojas "TĀ"! Bet "KĀ" arī prāta nav ne vienam, ne otram. Toč paveicās!

kaspis 24.marts 2015 10:24
5 0 Atbildēt

nu bet tad kā - zaglis un slepkava vainīgs jebšu tomēr urāls "Pažarnieks 100 % vainīgs!"? Vai nu es lasīt neprotu, vai nu tavi komentāri nereti nonāk pretrunā ar sevi...

Vernons 24.marts 2015 11:06
0 10 Atbildēt

Luksoforā deg sarkanā gaisma! Arī tad, ja nestrādā luksofors Urālam jāšķērso galvenais ceļš! Impulslampas nedod tiesības šķērsot ceļu nepārliecinoties par drošību! Tātad primāri Urālam jāparliecinās par drošību. Notika sadursme un vajadzība braukt un dzēst izpalika! Urāla vadītājs nav vienīgais kabīnē, tam vēl ir blakussēdētājs! Ja divi acu pāri neredz apraudējumu, vai pieraduši neredzēt! Urāla vadītājam ar savu rīcību bija jāgarantē drošība. Skaņas signalu nedzirdēju. Tas darbojas Krievijā no izpūtēja trubā iemontētas taures, kuru darbina izplūdes gāzes ar specifisku skaņu. Jāizspiež sajūgs un jāuzdod gāze!

Vieglais iet ar ātruma pārkāpumu, vismaz tā izskatās. Un te iestājas divdomīga situācija, kur ir tā robeža, pie kuras ir spēkā CSN! CSN 6. punkts!

No CSN 10. punkta viedokļa, katram ir jarīkojas "TĀ"! Katrs izdarīja nelielu atkāpi! Katrs par to dabū ciest! Bet sadursmi izraisīja Urāla vadītājs, jo viņam bija, ir un būs vienmēr japārliecinās par drošību pie sarkanā signāla šķērsojot krustojumu!

Vieglais tikai līdzvainīgs notikušajā. Nebrautu par ātru, Urāls paspētu! Manam komentam ir dziļāka jēga un tam pamatā CSN 10. punkts! Sāc ar 4., 6. un 10. un atbilde radīsies pati no sevis! Ogrē, municipālās policijas auto dēļ, nositās jauns puisis! Situācija līdzīga. Municipālā policija vainīga! Bija šķērslis!

kaspis 24.marts 2015 14:27
3 0 Atbildēt

Pareizi saki - te iestājas divdomīga situācija. Te es piekrītu - jājautā - vai urāls fiziski varēja redzēt to lidotāju? It sevišķi, ja viņš savā naivumā paļaujās uz to slaveno 6.p? Jo, pieņemu, legālos limitos esošā attālumā lidotājs nebija redzams, tāpēc arī viņi brauca... Vai voeglais ir TIKAI līdzvainīgs? ja viņš brauktu legālajā koridorā noteiktajā ātrumā, vai viņš nevarētu sadzēsties PIRMS urāla? Domāju ka varētu. Šoreiz viņš to negribēja. Par sauli acīs - a kā tad redzēt ka luksoforā zaļais? Kā redzēt ka krustojums vispār ir tīrs? A ja tur avārija jau viducī un tu tik plēs saulē iekšā?

Tas ir tāpat kā ar to lidojošo motociklu kampaņu - "skaties divreiz" - tev jau saknē JĀBŪT GATAVAM KA CITI PĀRKĀPS.

Vernons 24.marts 2015 15:35
0 3 Atbildēt

ŠĶiet ka Tev būs taisnība! 60km/h = 17 metri sekundē!

80 km/h 22 metri sekundē! 90 km/h 25 metri sekundē!

100 metrus "lidotājam" jānobrauc gandrīz 6 sekundēs pie 60 km/h, bet 100 metrus var nobraukt arī 4 sekundēs! Divas liktenīgās sekundes pietrūkst Urālam. Pietiktu ar vienu! Apmēram tā arī izskatās. Bet bija tiesības paļauties, ka arī citi neatkāpsies no Noteikumu prasībam, ne tik cik melns aiz naga!

jo 29.februāris 2016 15:22
0 0 Atbildēt

Kapēc otrs pažarnieks neturpina sipt uz izsaukumu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti