Lilastē uz Tallinas šosejas trīs auto sadursmē gājis bojā kravas auto šoferis (+ FOTO) 25

 

Foto: Ekrānšāviņš Valsts Policija/Twitter.com

Nozare.lv | 13.februāris 2018 16:37

Carnikavas novada Lilastē uz Tallinas šosejas šorīt trīs auto sadursmē gājis bojā kravas auto šoferis, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas pārstāve Simona Rozīte.

Negadījumā bija iesaistītas trīs automašīnas - kravas automašīna, mikroautobuss "Renault" un vieglā automašīna "Opel".

Negadījumā gāja bojā kravas auto šoferis. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūra LETA noskaidroja, ka mirušā atbrīvošanai no automašīnas izmantoti hidrauliskie instrumenti.

Pirms glābēju ierašanās no cita negadījumā iesaistītā spēkrata izkļuva divi cilvēki, kuri nodoti mediķiem.

 
25 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
reku 13.februāris 2018 20:30
12 1 Atbildēt

Viss var beigties ļoti ātri un dažreiz pat neatkarīgi no paša rīcības.Izsaku līdzjūtību bojāgājušam koleģim.

650 14.februāris 2018 13:13
9 6 Atbildēt

Pienākumu NAV. Ir tikai tiesības.Tajā skaitā, pi/dartiesības uz aizgājēju apdiršanu.Es jau vairākkārt mēģināju ieteikt, ka te nevajadzētu likt bezjēga strīdus rosinošas tēmas, kur iejaukti bojāgājušie.Tas nav smuki. Ja rakstā nav (un apzināti nav- jo taču ir reāls Mīziens tādas lietas bez tiesas un izmeklēšanas publiski/oficiāli rakstīt) versijas par kaut cik ticamiem notikuma apstākļiem vai iemesliem, tad dažāda bumbu piešūšana mirušajam ir līdzvērtīga zārka apgānīšanai.

Nortel 14.februāris 2018 17:00
9 4 Atbildēt

Ja pierādīs fūrista vainu, varbūt vajag beidzot sākt domāt arī par darba devēja, ja auto ir juridiskas personas īpašumā, sodīšanu. Cik ilgi tad pieļausim šīs aizmigšanas un "CSN neievērošanu peļņas un attīstības vārdā"??? Ja darba devējam uzliks pāris tūkstošus EUR par aizmigušā vai CSN ievērot negribošā PROFESIONĀLĀ vadītāja izraisītajām sekām, varbūt sāks domāt, kam uztic savu auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 3

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti