papildināts 14:58: Auto zaglis bēg no policijas un ar "BMW X6" uzbrauc uz "Hyundai" (+ FOTO) 6

 

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

iAuto | 20.februāris 2019 13:27

Šorīt, 20.februārī aculiecinieki dalās ar ceļu satiksmes negadījumu Lubānas ielā, Rīgā.

iAuto rīcībā ir pieejama neoficiālā informācijas versija, ka automobilis ir bijis zagts un tā vadītājs ir mēģinājis aizbraukt no iespējamā aresta.

Papildināts: 20.02.2019. plkst 14:58:

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija šodien pusstundas laikā aizturējusi kādu personu, kura ar zagtu spēkratu metusies bēgt no likumsargiem. Zagtās automašīnas vadītājs ignorēja policistu rīkojumus apstāties, veica bīstamus un agresīvus manevrus, apdraudot ceļu satiksmes drošību, un izraisīja ceļu satiksmes negadījumu. Tajā neviens nav cietis, un iespējamais vainīgais – aizturēts.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kriminālpolicisti saņēma informāciju, ka šodien, 20.februārī, ap pulksten 10.00 Rīgā nozagta automašīna “BMW X6”. Policisti uzsāka automašīnas meklēšanu un drīz vien Pļavniekos pamanīja zagto spēkratu, nekavējoties tā vadītājam dodot rīkojumu apturēt transportlīdzekli. “BMW” vadītājs ignorēja policistu prasības un uzsāka bēgšanu, veicot agresīvus un bīstamus manevrus.

Likumsargiem uzsākot pakaļdzīšanos un izvērtējot iespējamos “BMW” vadītāja draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem un iedzīvotājiem, policisti brīdināja zagtās automašīnas vadītāju par dienesta šaujamieroča pielietošanu, taču viņš turpināja bēgšanu. Pārliecinoties par drošību, policisti transportlīdzekļa apturēšanā pielietoja dienesta šaujamieroci. Tomēr arī tas neapturēja likumpārkāpēju, kurš turpināja kustību un neilgi pēc tam, ap pulksten 10.30, Lubānas ielā izraisīja ceļu satiksmes negadījumu – atpakaļgaitā uzbrauca aizmugurē esošajai automašīnai “Hyundai”. Par laimi, autovadītāja pārgalvīgās rīcības un agresīvās braukšanas rezultātā nav cietusi neviena persona.

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas amatpersonas uzreiz aizturēja “BMW X6” vadītāju – 1984. gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīga veida noziegumiem.

Šobrīd saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta ceturtās daļas – par zādzību, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi organizēta grupa, kā arī par narkotisko, psihotropo, stipri iedarbīgo, indīgo vai radioaktīvo vielu, sprāgstvielu, šaujamieroču vai munīcijas zādzību. Par šādu noziegumu aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Ja arī Tev ir VIDEO (no reģistratota, no mobilā),vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem Facebook, vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

No mums dāvanā ir jaunākais ikgadējais žurnāls-katalogs "Latvijas Gada auto 2018"!

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 20.februāris 2019 15:07
4 1 Atbildēt

Uzbrauca!

viencexperc 20.februāris 2019 22:05
4 6 Atbildēt

vēl lielāks mēsls.

imzz 20.februāris 2019 17:23
2 1 Atbildēt

Kaut kāds autosekss, kāds auto gan var piedzimt, ja sapāro BMW ar Hyundai ?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti