Nepamana remontvietas luksoforu - vakar uz Vidzemes šosejas cietis cilvēks 42

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.septembris 2020 10:58

Vakar uz Vidzemes šosejas distances neievērošanas dēļ kravas automašīnā ietriecies mikroautobuss, kura vadītājs nogādāts slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Otrdien neilgi pēc plkst.15 Vidzemes šosejas 126.kilometrā, kur patlaban notiek ceļa remontdarbi, luksoforā iedegoties aizliedzošajam signālam, kravas automašīnā ietriecies mikroautobuss. Negadījumā cietis mikroautobusa vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā. Mikroautobusā negadījuma brīdī bijis tikai tā vadītājs, stāstīja Vaskāne.

Viņa informēja, ka satiksme šajā vietā ir daļēji bloķēta. Savukārt VAS "Latvijas valsts ceļi" aicina autovadītājus negadījuma vietu apbraukt pa blakus esošo rotācijas apli.

LETA jau ziņoja, ka pašlaik plašākie ceļu remontdarbi notiek uz Vidzemes šosejas, kur no Raunas līdz Smiltenei ir septiņi pagaidu luksofori un jārēķinās vismaz ar papildu stundu ceļā.

 
42 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 23.septembris 2020 12:51
13 9 Atbildēt

Kraz ir pilnīgs bruņurupucis! Jautājums, vai Krazam bremzes bija kārtībā! "Distance" ir tik nodrāzts jēdziens, kas ir ekvivalents "Nepieskaitāms"!

Uz "Distances" pamata nenotiek nekādas pārbaudes! Bremzes, telefons, bremžu ugunis, tahogrāfs u.t.t. netiek pieminēti un pārbaudīti!

Vernons 23.septembris 2020 12:08
9 10 Atbildēt

Kravas auto vadītājs strauji nobremzēja! Kā rezultātā avārija uz līdzenas vietas!

Kravas auto vadītājam par to nāksies atbildēt un policija lai izpilda likuma "Par policiju" 4. pantu!

650 23.septembris 2020 14:42
9 13 Atbildēt

Pirms tālumā saskatāma luksofora ir laikus jāsamazina ātrums un jāskatās spoguļos.Vismaz līdz tam brīdim, kad top skaidrs ko "dara" tuvākais aizmugurēbraucējs.

Stāvot kā beidzamajam rindā pie tāda luksofora- kad kļūst saskatāms nākošais piebraucējs, nospiest bremzes un vērot spoguli.Ja ir aizdomas- var ieslēgt avārijas gaismas.Ja esi beidzamais- stāvēt vajadzētu tādā attālumā no priekšāesošā, lai pie vajadzības var paraut tam garām.Jebkurā gadījumā, tas NAV īstais brīdis, kad laika īsināšanai nodarboties ar blakuslietām.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti