Avārijā uz Vidzemes šosejas gājuši bojā divi cilvēki 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.aprīlis 2021 11:53

Vakar ap plkst.22 avārijā uz Vidzemes šosejas, Līgatnes novadā, gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Traģiskais negadījums noticis pāris kilometrus no tilta pār Līgatnes upi remontdarbu vietas, Vidzemes šosejas 69.kilometrā. Uz ceļa saskrējās automašīnas "Honda", "VW Caddy" un kravas automašīnu "DAF".

Negadījumā no gūtajām traumām gāja bojā automašīnu "Honda" un "VW Caddy" vadītāji. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi un cieta vēl pieci cilvēki. Piektdien divi cilvēki cietuši avārijās Rīgas apkārtnē, bet trīs - Vidzemē. No cietušajiem viens bija gājējs, bet vēl viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 12 autovadītājus: sešus - Rīgas reģionā, pa diviem - Zemgalē un Kurzemē, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 211 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 90 autovadītāji, Vidzemē - 45, Zemgalē - 35, Kurzemē - 22, bet Latgalē - 19 autovadītāji. Viens autovadītājs Rīgā sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 484 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
seller 12.aprīlis 2021 7:56
2 0 Atbildēt

Jā, ir taisns ceļa gabals, tomēr tur taisnajam gabalam ir neliels kāpums, aiz kura "slēpjas" pretimbraucošais auto (vieglais, jo zems). Tāpēc tur arī ir aizliegts apdzīt tajā kāpumā, jo pretimbraucošais, ja tāds tur ir, parādās ļoti strauji, var nepietikt vietas, lai pabeigtu apdzīšanu, ja kāds to uzsācis, tomēr iebrauc aizlieguma zīmes darbības zonā pirms kāpuma. Braucu tur bieži.

jptvm 10.aprīlis 2021 15:54
2 1 Atbildēt

taisns, gluds ceļš - brauc, priecājies par ainavu un nestreso.

bet nē, vienmēr ir cilvēki kas dzīs līkumā, lai vinnētu 5 sekundes.....

gāze_ 11.aprīlis 2021 1:42
1 0 Atbildēt

Nu tu muldi pilnīgas muļķības! Nekāds sakars ar remonta vietu - avārija notika vairākus km uz Ieriķu pusi kādus pārsimts metrus aiz tā uzkalniņa! Braucu garām neilgi pirms avārija bija notikusi ap 00:40. Nekāda sastrēguma remonta vietā nebija - dažas mašīnas. Neizskatījās, ka ātrums būtu pārsniegts vai kas tamlīdzīgs - abas mašīnas mētājās grāvī vienā pusē, bija saskrējušās frontāli ar stūriem. Fūre gabaliņu uz priekšu, bet nemanīju ka tā būtu apskādēta.

@jptvm - tur nav nekādi līkumi - ceļš ir taisns un pārredzams. Kāds nokļūdījās ar kaut ko un viss!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti