Nesavaldot "Ferrari", Salaspils novadā ceļu satiksmes negadījumā gājuši bojā divi cilvēki (papildināts 19.20) 67

 

Ilustratīvs attēls Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 13.maijs 2021 8:23

Šonakt Salaspils novadā, nesavaldot automašīnu "Ferrari 458", ceļu satiksmes negadījumā gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.1 naktī, kad Salaspils pagastā uz autoceļa Ulbroka - Ogre notika ceļusatiksmes negadījums, kurā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Ferrari 458", nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam.

Auto pēc negadījuma aizdegās. LETA jau rakstīja, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests pagājušajā naktī dzēsa degošu automašīnu un sauso zāli kopumā 55 kvadrātmetru platībā. Pie automašīnas tika atrasti divi cilvēki, kuriem mediķi konstatēja nāvi.

Policijā norādīja, ka atrastie ir 1991.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis. Mirušie ir Latvijas iedzīvotāji.

Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 16 cilvēki, no tiem trīs bija gājēji un seši velosipēdisti.

Rīgas reģionā cietuši 10 cilvēki, no tiem divi gājēji un pieci velosipēdisti, bet divi cilvēki gājuši bojā, Zemgalē cietuši četri cilvēki, no tiem viens velosipēdists, Vidzemē - divi, bet Latgalē viens gājējs.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēts 121 ceļu satiksmes negadījums, no tiem 18 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 77 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - seši, Vidzemē - 10, Kurzemē - 12, bet Latgalē 16 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

 
67 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 13.maijs 2021 10:25
23 2 Atbildēt

Pēc citur atrodamās informācijas, bidlu bandas vadītājs atmetis kedas.

anoagask 13.maijs 2021 10:29
23 3 Atbildēt

Labi, ka nav cietušo, izņemot vainīgie

rupicii 13.maijs 2021 14:00
14 2 Atbildēt

nobraucu garām tai apdegušajai vietai. Zemam auto uz sausa asfalta tas līkums nav problēma. Tumsā braucot no pārsteiguma čuriņš noraustijās un ar bloķētiem riteņiem aizslīdēja taisni. Pašsaglabāšanās instinkts pievīla - ieslēdzās pārāk vēlu un pārāk strauji.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti