Arī 28 km/h ir par ātru - bērns izskrien uz ielas no aizsega un tiek notriekts (+ VIDEO) 42

 
iAuto | 11.maijs 2023 15:57

Braucot ar ātrumu 28 km/h, autovadītājs tomēr nespēj nobremzēt, kad negaidot no aizsega uz ielas izskrien bērns.

 
42 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ome 11.maijs 2023 16:48
30 3 Atbildēt

Nu ja un Ādažos būvējas virsū maģistālajai šosejai un maizna ātrumus ar mietiņiem! Nu nevajag būt pamuļķim un rādīt bērniem sliktu piemēru, stāstīt ka gājējam vienmēr priekšroka! Nu tak iemāci savam sīkajam, ka pirms ielas šķērsošanas jāapstājas, jāpagroza galva pa labi pa kreisi un tikai tad šķērso ielu, ja ir droši! Ja neklausa, tad ar čību pa ausi, kamēr tas būs refleksu līmenī! 

Tik pat labi tur var lidot policijas auto ar bākugunīm un skriet pakaļ kādam moto huligānam, un tur nobrauks sīko bez jebkādām ceremonijām.

L 11.maijs 2023 19:56
21 1 Atbildēt

Pavērojot kāda satiksme ir kļuvusi dēļ visādiem jauninānujiem, ļoti saraustīta, Kur var uz 50, tur sadzēšas līdz 30, Bremzes tiek lietotas, kur nav iemesla utt. Un tad brīnās, kāpēec avāriju skaits nesamazinās. Bet tieši plūdena, nesaraustīta, paredzama, loģiska satiksme ir tas kas samazina negadījumus. Bet runājot par vēlmi, lai gar māju visi ripotu lēnāk par gājējiem ir absurds, iela nav rotaļlaukums. Galīgi saspiedušies, dzīvo pilsētā bet grib dzīvi kā laukos, tad pārvācās uz laukiem.

0pis 11.maijs 2023 16:32
17 10 Atbildēt

Pirms ir izlīduši Vernoni un srt, atgādināšu ka neviens negrib lai viņu bērni dzīvotu uz šosejas, kur mirklis neuzmanības m aksā dzīvību vai veselību. Cilvēki pārceļas ārpus pilsētas, dzīvo ciematos, tālāk no lielajiem ceļiem.

Tai pat laikā Nīderlandē ielas speciāli būvē tā, lai apdzīvotajos rajonos nekādu ātrumu attīstīt nevar - ietves šķērso brauktuvi augstāk par brauktuvi, brauktuves tiek vietām sašaurinātas, mākslīgi veidoti brauktuves pagriezieni lai neskrien. Tur visu dara lai pilsēta nebūtu autodroms, lai prioritāte ir gājējiem. Izklausās pareizi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti