Dāma starp kungiem tehniskajos sporta veidos: no koķetēšanas līdz vidējā pirksta rādīšanai (+VIDEO) 5

 
26.novembris 2021 12:39

Portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar iauto.lv piedāvā fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” jaunākās epizodes.

Tajā pieredzē par piedzīvoto profesionālajā sportā dalās trīs bijušie tehnisko sporta veidu pārstāvji - Latvijas čempions autosportā un pirmais latvietis, kurš piedalījies rallijā “Parīze–Dakara”, Krišjānis Caune, tehnisko sporta veidu lēdija Nellija Štolcermane, kā arī viens no pēdējo gadu spilgtākajiem motokrosa pārstāvjiem, deviņkārtējais Latvijas čempions un pasaules junioru čempions Matīss Karro.

Jaunākajā raidījuma epizodē Štolcermane atceras, kā jutusies startējot plecu pie pleca ar vīriešiem. Sākotnēji stiprā dzimuma pārstāvji viņai pievērsuši uzmanību, taču pēc pirmajiem startiem attiecības mainījušās. Latviete neslēpj, ka vidējā arī pirksta rādīšana nav bijusi retums...

Jaunākā epizode pilnā garumā pieejama ŠEIT!

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms "Sportacentrs.com TV" kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com", kā arī TV4 kanālā. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.novembris 2021 18:44
2 3 Atbildēt

Kas tas par cirku? Normāli cilvēki tādos raidījumos sēž bez maskām. Tā kā man nav TV un es nezinu, bet domāju, ka TV diktori arī nesēž maskās...lai gan no komunisma lielvalsts - latvijas, visu ko var sagaidīt.

EXI 27.novembris 2021 12:19
2 1 Atbildēt

Raidījums tiek filmēts iepirkšanās un izklaides galvaspilsētā Akropolē, kur jāievēro lielveikaliem noteiktie ierobežojumi un noteikumi.

viencexperc 29.novembris 2021 6:10
2 0 Atbildēt

tu domā, ka TV ēkā nav jāievēro ierobežojumi? Tu ienāksi ēkā zaķusalas krastmalas 3, un vazāsies bez maskas?

Protams, ka nē. Ierobežojumi jāievēro visur, bet kad veido raidījumu, galvenais ir lai būtu labs apgaismojums, laba SKAŅA un normāls vizuālais noformējums.

Bet kalpu tautai to nesaprast.

Heh 27.novembris 2021 15:17
1 1 Atbildēt

Dāmai būtu jārāda ar pirkstiem ripulītis, sak, tā es tev izdarīšu

Jo 29.novembris 2021 16:29
0 0 Atbildēt

bez reklāmas *polē* jau vispār filmēts netiktu? Tikai tā reklāma jau nenostrādā...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti