Ārsti pārtrauc modināt Šūmaheru no komas 9

 
Norberts Dambis speciāli iAuto | 24.februāris 2014 16:46

Ārsti esot pārtraukuši mēģinājumus modināt Mihaelu Šūmaheru no ilgās komas, vēsta vācu avīze „Focus,” taču šo informāciju kategoriski noliedz septiņkārtējā pasaules čempiona menedžere.

Foto: hispaniolainfo.com

Kā vēsta „Focus,” Šūmahera atmodināšanas process no komas esot apstājies pilnībā, rezultātā ārsti esot pieņēmuši  lēmumu to uz laiku pārtraukt, taču viņa menedžere Sabīne Kēma (Sabin Kehm) izteicās, ka uzticēties var tikai oficiālajiem medicīnas atzinumiem, bet viņa precizēja, ka 45 gadus vecā Šūmahera atveseļošanās process esot nemainīgs.

„Šī (atmodināšanas) fāze var aizņemt ilgu laiku, kas mūs visus par lielu nožēlu procesa laikā var novest pie pārpratumiem,” norādīja Kēma ziņu aģentūrai DPA, taču kā iepriekš ir izteikusies Šūmahera menedžments: „Mēs visi zinām, ka Mihaels ir īsts cīnītājs un tāpat kā trasē – nekad nepadosies.”

 Taču septiņkārtējā pasaules čempiona bijušais „Ferrari” komandas biedrs Felipe Massa tikai pirms dažādam dienām teica, ka nesenās vizītes laikā pie Šūmahera slimības gultas, viņa mute esot kustējos vairakkārt.

Pagājušā gada 29.decembrī Šūmahers cieta smagā kalnu slēpošanas negadījumā Francijas kūrortā Meribelā un kopš tā brīža Grenobles universitātes slimnīcas ārsti veikuši divas galvas smadzeņu operācijas un uzturējuši septiņkārtējo pasaules čempionu mākslīgās komas stāvoklī.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Arcani 5.marts 2014 3:08
22 0 Atbildēt

Jā, pilnīgi tev piekrītu!

Turpinot par to sadursmi ar motobraucēju, kuru novembrī izraisīja šūmahers:

The case is not expected to go to trial as the racing driver’s insurer will pay compensation.

Tas ir šausmīgi, ka tādi kā šūmahers neievēro ceļu satiksmes noteikumus un notriec motobraucējus, kuriem tiek lauzti kauli!

Labi, ka vismaz šūmahera apdrošinātājs izmaksāja kompensāciju tam nabaga cietušajam motobraucējam!

Vermin 5.marts 2014 3:07
20 0 Atbildēt

Svarīgi jaunumi!!!

Michael Schumacher was involved in a road accident with a motorbike rider in Spain just weeks before his horror ski crash, it emerged yesterday.

The Formula 1 driver, 45, was allegedly driving a hire car when he knocked the man off his bike when he failed to give way at a roundabout.

A court is still looking into the crash in Seville on November 17. The motorcyclist apparently broke his wrist when hit by Schumacher’s rented Audi A4.

Ar izdarībām trasē šūmim bija par maz! Skumji!

sarashkins 24.februāris 2014 20:21
13 8 Atbildēt

Var saprast menedžeres vēlmi turpināt "modināt" Šūmi, jo savādāk paliks bez darba.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti