Ārsti pārtrauc modināt Šūmaheru no komas 9

 
Norberts Dambis speciāli iAuto | 24.februāris 2014 16:46

Ārsti esot pārtraukuši mēģinājumus modināt Mihaelu Šūmaheru no ilgās komas, vēsta vācu avīze „Focus,” taču šo informāciju kategoriski noliedz septiņkārtējā pasaules čempiona menedžere.

Foto: hispaniolainfo.com

Kā vēsta „Focus,” Šūmahera atmodināšanas process no komas esot apstājies pilnībā, rezultātā ārsti esot pieņēmuši  lēmumu to uz laiku pārtraukt, taču viņa menedžere Sabīne Kēma (Sabin Kehm) izteicās, ka uzticēties var tikai oficiālajiem medicīnas atzinumiem, bet viņa precizēja, ka 45 gadus vecā Šūmahera atveseļošanās process esot nemainīgs.

„Šī (atmodināšanas) fāze var aizņemt ilgu laiku, kas mūs visus par lielu nožēlu procesa laikā var novest pie pārpratumiem,” norādīja Kēma ziņu aģentūrai DPA, taču kā iepriekš ir izteikusies Šūmahera menedžments: „Mēs visi zinām, ka Mihaels ir īsts cīnītājs un tāpat kā trasē – nekad nepadosies.”

 Taču septiņkārtējā pasaules čempiona bijušais „Ferrari” komandas biedrs Felipe Massa tikai pirms dažādam dienām teica, ka nesenās vizītes laikā pie Šūmahera slimības gultas, viņa mute esot kustējos vairakkārt.

Pagājušā gada 29.decembrī Šūmahers cieta smagā kalnu slēpošanas negadījumā Francijas kūrortā Meribelā un kopš tā brīža Grenobles universitātes slimnīcas ārsti veikuši divas galvas smadzeņu operācijas un uzturējuši septiņkārtējo pasaules čempionu mākslīgās komas stāvoklī.

 
Visi komentāri
 
64 24.februāris 2014 20:05
1 3 Atbildēt

Traki

ak 24.februāris 2014 20:11
11 6 Atbildēt

Kad viņš vēl brauca trasē, fanoju. Lai arī personīgi nepazīstu, bezgala priecātos par ziņu, ka atlabis, vai vismaz jeb kas uz labo pusi iet.

sarashkins 24.februāris 2014 20:21
13 8 Atbildēt

Var saprast menedžeres vēlmi turpināt "modināt" Šūmi, jo savādāk paliks bez darba.

to sarashkinam 25.februāris 2014 10:33
9 0 Atbildēt

Liekas ka tomēr tuvojas Finita la comedia. Vienā rakstā bija aprakstīts ka Šumahers pēc traumas nav bijis pie samaņas un ka viņa locekļi nesakarīgi raustījušies. Tas nav labs rādītājs, cilvēks ar salauztām rokām, kājām, ribām vēl var izveseļoties, bet kad traumas skar nervus, mugurkaulu, galvu, smadzenes-tad lai arī cik tu nebūtu bagāts un lai cik labi ārsti ārstētu vairāk atkarīgs no Dieva un likteņa, nekā no ārsta. Menedžere jau var turpināt darbu ar viņa vārdu arī pēc viņa nāves, jo mūziķi arī pelna labas naudas, kad paši jau sen atpūšas zem zemes.

Kanibaals 25.februāris 2014 19:34
0 0 Atbildēt

Pirms tam gan bija rakstīts - Mediķi viņa stāvokli vērtē kā kritisku,

lai gan vēl brīdī, kad sportists tika transportēts uz slimnīcu, viņš vēl bija pie samaņas.

Rihardamplis 27.februāris 2014 13:07
0 7 Atbildēt

Gan atlabs un viss būs labi.

Vermin 5.marts 2014 3:07
20 0 Atbildēt

Svarīgi jaunumi!!!

Michael Schumacher was involved in a road accident with a motorbike rider in Spain just weeks before his horror ski crash, it emerged yesterday.

The Formula 1 driver, 45, was allegedly driving a hire car when he knocked the man off his bike when he failed to give way at a roundabout.

A court is still looking into the crash in Seville on November 17. The motorcyclist apparently broke his wrist when hit by Schumacher’s rented Audi A4.

Ar izdarībām trasē šūmim bija par maz! Skumji!

Arcani 5.marts 2014 3:08
22 0 Atbildēt

Jā, pilnīgi tev piekrītu!

Turpinot par to sadursmi ar motobraucēju, kuru novembrī izraisīja šūmahers:

The case is not expected to go to trial as the racing driver’s insurer will pay compensation.

Tas ir šausmīgi, ka tādi kā šūmahers neievēro ceļu satiksmes noteikumus un notriec motobraucējus, kuriem tiek lauzti kauli!

Labi, ka vismaz šūmahera apdrošinātājs izmaksāja kompensāciju tam nabaga cietušajam motobraucējam!

Kantoris>sarashkinam 9.marts 2014 15:04
0 0 Atbildēt

Bez darba viņa nepaliks, jo Šūmahera vārds, viņa fotogrāfijas, viņa sportiskie sasniegumi vēl ilgi pelnīs. Pēc viņa nāves iespējams ka ienākumi pat palielinās. Tā kā sieva, vecāki, bērni, iespējamie mazbērni un viņu bērni ir nodrošināti 75 gadi pēc autortiesību beigām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti