Šūmahera veselības stāvoklis joprojām nemainīgs 10

 
Nozare.lv | 9.marts 2014 0:04

Leģendārais Pirmās formulas (F-1) vācu pilots Mihaels Šūmahers joprojām cenšas atmosties no komas stāvokļa, pavēstījusi viņa aģente Sabīne Kēma.

Tāpat Kēma aicināja neticēt neapstiprinātām baumām, kas bieži tiek publicētas. "Jebkura informācija, ko nav apstiprinājuši ārstējošie ārsti vai Mihaela aģente, ir uzskatāma par neuzticamu."

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Grenobles slimnīcā atradies komā, lai gan viņa stāvoklis pēdējā laikā bija nemainīgi stabils.

Šūmahera atmodināšanas process tika sākts jau janvāra pēdējās dienās. Nav paredzams, cik šis process būs ilgs.

Pilota organismā tiek samazināts nomierinošo līdzekļu īpatsvars. Tāpat tika ziņots, ka viens no iemesliem, kāpēc Šūmahera organismā tiek samazināta zāļu deva, ir vēlme novērtēt, vai pietūkums smadzenēs ir samazinājies un kādas funkcijas ir saglabājušās.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

 
Visi komentāri
 
Vermin 9.marts 2014 1:50
20 4 Atbildēt

Svarīgi jaunumi!!!

Michael Schumacher was involved in a road accident with a motorbike rider in Spain just weeks before his horror ski crash, it emerged yesterday.

The Formula 1 driver, 45, was allegedly driving a hire car when he knocked the man off his bike when he failed to give way at a roundabout.

A court is still looking into the crash in Seville on November 17. The motorcyclist apparently broke his wrist when hit by Schumacher’s rented Audi A4.

Ar izdarībām trasē šūmim bija par maz! Ļoti Ļoti Skumji!

iAuto 9.marts 2014 9:55
11 0 Atbildēt

Šo gan nezināju, paldies par info

Arcani 9.marts 2014 1:51
18 3 Atbildēt

Jā, es pilnīgi tev piekrītu!!!

Turpinot par to sadursmi ar motobraucēju, kuru novembrī izraisīja šūmahers:

The case is not expected to go to trial as the racing driver’s insurer will pay compensation.

Tas ir šausmīgi, ka tādi kā šūmahers neievēro ceļu satiksmes noteikumus un notriec motobraucējus, kuriem tiek lauzti kauli!

Labi, ka vismaz šūmahera apdrošinātājs izmaksāja kompensāciju tam nabaga cietušajam motobraucējam...

Kanibaals 9.marts 2014 17:58
1 10 Atbildēt

nu pēc tava citāta gan iznāk, ka baikeris nedeva ceļu.

Vermin 9.marts 2014 18:17
8 1 Atbildēt

Kanibaals, kā tev ar angļu valodu? Steidzami ej kursos, ja vēlies saprast šāda veida teikumus.

The Formula 1 driver, 45, was allegedly driving a hire car when HE knocked the man off his bike when HE failed to give way at a roundabout.

Juris 10.marts 2014 10:03
0 6 Atbildēt

Jūs takš esat smieklīgi ... :DDD

Crankshaft 10.marts 2014 10:09
0 9 Atbildēt

Varbūt beidziet apsūkāt šo negadījumu, bet iepazīstieties ar spāņu oriģinālavotiem pēc negadījuma ...Kas braucis dienvidvalstīs, sapratīs, par ko ir runa attiecībā uz motociklistiem. Negadījumā cietušais arī sāka rosīties tikai pēc tam, kad uzzināja, ar kāda personāža vadīto auto Audi A4 bija sadūries :-) Pirmie viņa vārdi bijuši "tagad mēs dzersim šampanieti" :-) Un spāņu apdrošinātāji diez kāpēc atteicās viņam izmaksāt atlīdzību ... Jocīgi, ne? :-)

Mūdzis 10.marts 2014 11:19
14 0 Atbildēt

Nesmīdini tautu, Crankshaft! Tu nebiji klāt, kad tas notika! Šūmahera apdrošinātājs samaksāja cietušajam motociklistam? Samaksāja! Ja šūmahers nebūtu vainīgs, tad neviens apdrošinātājs i pirkstu nepakustinātu. šūmis atkal pierādīja, ka atrodoties pie stūres viņš regulāri izraisa avārijas - vienalga trasē, vai ārpus trases.

Crankshaft 11.marts 2014 7:39
0 8 Atbildēt

Mūdzis

Nesmīdini tautu, Crankshaft! Tu nebiji klāt, kad tas notika! Šūmahera apdrošinātājs samaksāja cietušajam motociklistam? Samaksāja! Ja šūmahers nebūtu vainīgs, tad neviens apdrošinātājs i pirkstu nepakustinātu. šūmis atkal pierādīja, ka atrodoties pie stūres viņš regulāri izraisa avārijas - vienalga trasē, vai ārpus trases.

====================

Tiešām, nesmīdini tautu, bet iemācies lasīt un palasi par šo tēmu :-) Formāli MSch bija vainīgs, bet beigās situācija izrādījās tāda, ka motociklists bija krietni pārsniedzis ātrumu :-) Tāpēc viņa apdrošinātāji nelikās ne zinis vispār. Ja tu esi redzējis, kā visu veidu 2 riteņu jādelētāji mēdz nēsāties Itālijā, Spānijā un tamlīdzīgās zemēs, tad sapratīsi, par ko šai situācijā ir runa :-) Ne jau nu MSch tīšām gāza gar zemi motociklistu, turklāt pats būdams neslikts motociklists :-) Un tava tēze par regulāru avāriju izraisīšanu vispār neiztur nekādu kritiku - var gadīties jebkuram, pat spožākajiem asiem, vien rezonanse sabiedrībā mēdz būt dažāda :-)

Vermin 11.marts 2014 8:23
16 0 Atbildēt

Es piekrītu Mūdzim. Crankshafts akli fano par šūmi un izdomā melīgus attaisnojumus. šūmahertaureņi vēderā loģisko domāšanu diez ko neveicina, Crankshaft. Palasi šajā pašā portālā arī par vēl citu avāriju, kuru izraisīja šūmahers:

Mihaels Šumahers notriecis gājēju

www.iauto.lv/zinas/10142-m...triecis-gajeju

Mihaels Šumahers atrodoties Anglijā notriecis gājēju. Tas noticis svētdien, pa ceļam uz lidostu, kur atradās Šumahera privātā lidmašīna.

Cietušais Martin Kinghems stāvējis ceļmalā, gatavojoties šķērsot ceļu. Šajā brīdī Šumahers ar savu furgonu Fiat Ducato nolēma apdzīt lēni braucošu auto, kuru vadīja kundzīte gados, un notrieca Martinu.

Pēc trieciena Martins nokritis un atsities pret blakus noparkota minivena dzinēja pārsegu. "Man noreiba galva, tāpēc es nespēju pazīt vadītāju, kas izleca no Fiata" - stāstīja cietušais. Par to, ka viņu notriecis Šumahers, cietušais uzzināja tikai tad, kad atbrauca policija. "Šumahers bija ļoti nikns un pat lamāja mani par to, ka es esot trāpījies šim ceļā" - piebilda Martins.

Nemaz nevar saskaitīt cik cilvēkus jau nav savainojis šis pārvērtētais vācu it kā meistars!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti