F-1 vadītājs Eklstouns: Fani vēlas redzēt Fetela neveiksmes trasē 2

 

Foto: youtube.com

Nozare.lv | 13.marts 2014 15:12

Līdzjutēji vēlas redzēt Pirmās formulas (F-1) čempiona Sebastjana Fetela neveiksmes trasē, lai sacensībās atgrieztos intriga, atzinis seriāla vadītājs Bērnijs Eklstouns.

Šobrīd 26 gadus vecais "Red Bull" komandu pārstāvošais pilots aizvadītajā sezonā uzvarēja 13 no 19 sacīkstēm, vairākus posmus pirms sezonas beigām nodrošinot sev ceturto čempiona titulu. Tomēr lielisko sasniegumu dēļ vācietim sacensību laikā regulāri nācās dzirdēt fanu ūjināšanu.

"Daudzi cilvēki vēlas redzēt Fetela neveiksmes trasē, jo tas radītu lielāku intrigu cīņā par F-1 čempiona titulu," skaidroja Eklstouns.

Tāpat sacensību organizatori gada sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka aizvadītās sezonas sacensības pie televizora ekrāna noraudzījās par 50 miljoniem mazāks skatītāju skaits nekā 2012.gada sezonā, saistot kritumu ar intrigas zudumu čempionātā.

Kā zināms, intereses palielināšanai F-1 vadība klajā nākusi ar vairākiem jaunievedumiem, iezīmējot lielākās tehnisko noteikumu reformas čempionāta vēsturē. Pagaidām "Red Bull" komanda šīm izmaiņām nav spējusi pielāgoties, un vairāki tās pārstāvji jau izteikušies, ka būs priecīgi, ja tās pilotiem pirmajos posmos izdosies izcīnīt kaut pāris punktu.

Jaunā F-1 sezona sāksies jau šajā svētdienā ar posmu Austrālijā.

 
Visi komentāri
 
army 14.marts 2014 9:47
0 0 Atbildēt

tieši tā. apriebies jau tas ciniskais tirliņš ar savu pirksta rādīšanu, labi ka vēl ne vidējā...

Arcani 16.marts 2014 10:56
1 0 Atbildēt

Ne jau daudzo uzvaru dēļ, bet 2013.g. Malaizijas GP dēļ Fetels tiek izsvilpts! Fetels ne tikai piekrāpa savu komandu, melojot ka nav sapratis komandas rīkojumu, bet pēc tam vēl atļāvās paziņot, ka savas intereses arī turpmāk nostādīs augstāk par komandas interesēm! Nepateicīgs lops ir tas Fetels!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 2

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti