Šūmahers savu atveseļošanos turpinās mājās 2

 
Nozare.lv | 9.septembris 2014 22:05

Leģendārais Pirmās formulas (F-1) pilots vācietis Mihaels Šūmahers pēc gadu mijā piedzīvotā smagā kritiena slēpošanas kūrortā savu atveseļošanos turpinās mājās.

Kā zināms, 45 gadus vecais Šūmahers pērnā decembra izskaņā, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, piedzīvoja kritienu un atsita galvu pret akmeni, kā rezultātā tika gūta nopietna galvas trauma. Kopš tā laika viņš Francijā atradās mākslīgi radītā komā, bet jūnija vidū vācietis no komas atmodās un tika pārvests uz klīniku Šveices pilsētā Lozannā.

Otrdien Šūmahera pārstāvji pavēstīja, ka bijušais sportists no slimnīcas Lozannā devies uz savām mājām Šveicē, kur turpinās rehabilitāciju.

"Ņemot vērā smagās traumas, kādas guva Šūmahers, atveseļošanās laikā ir panākts progress. Tiesa, priekšā joprojām ir garš un sarežģīts ceļš," teikts paziņojumā.

"Vēlamies izteikt lielu pateicību Lozannas slimnīcas kolektīvam par viņu rūpīgo un kompetento darbu. Lūdzam, laiŠūmaheru ģimenes privātums vēl joprojām tiktu respektēts, kā arī aicinām neradīt spekulācijas par Mihaela veselības stāvokli," sacīts vēstījumā.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot "Benetton" vienībā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams "Ferrari".

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006.gadā, bet 2010.gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu "Mercedes" komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers sacīkstēs triumfējis 91 reizi.

 
Visi komentāri
 
LMT 10.septembris 2014 9:51
2 2 Atbildēt

Laikam šamējama galīgi švaki ar veselību, ja jau ved uz māju...

Vova 10.septembris 2014 10:05
2 3 Atbildēt

Nevis atveseļošanos, bet veģetāciju. Nevis 'devās uz mājām', bet gan pārvests. No kurienes ceļas šitik kleina informācija?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti