Krievu pilotu Kvjatu "noraksta" uz "Toro Rosso" 3

 
Nozare.lv | 5.maijs 2016 16:28

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komanda "Red Bull" veikusi izmaiņas komandas sastāvā, piesaistot Maksu Verstapenu, kura vietā "Toro Rosso" vienībā turpmāk brauks līdzšinējais "Red Bull" pilots Daniils Kvjats.

Austrijas dzērienu ražotājs "Red Bull" ir tādā pašā vārdā nosauktās F-1 komandas un arī "Toro Rosso" ģenerālsponsors, tādējādi komandām ir iespējams savā starpā veikt pilotu rotācijas.

"Makss ir pierādījis sevi kā patiešām talantīgu pilotu. Viņa sniegums "Toro Rosso" komandā bijis ļoti iespaidīgs, un esam iepriecināti, ka varam dot iespēju Maksam startēt "Red Bull" komandā. Savukārt Daniils varēs turpināt savu attīstību "Toro Ross" vienībā, kur viņš varēs atgūt savu formu un parādīt potenciālu," "Red Bull" citē komandas direktoru Kristinu Horneru.

Nākamajā nedēļas nogalē Barselonas trasē norisināsies Spānijas "Grand Prix" izcīņa, kurā piloti startēs jau savās jaunajās komandās.

Kā zināms, Kvjats iepriekšējās divās sacensībās Ķīnā un Krievijā izraisīja sadursmes ar "Ferrari" vācu pilotu, četrkārtējo pasaules čempionu Sebastjanu Fetelu. Ja Ķīnā abiem pilotiem izdevās aizkļūt līdz goda pjedestālam, tad Krievijā Fetelam pēc saķeršanās nācās no sacensībām izstāties.

Verstapens četros posmos ticis pie 13 punktiem, kas viņam dod desmito vietu, kamēr Kvjats ar 21 punktu ieņem astoto vietu.

Pārliecinošs kopvērtējuma līderis ar 100 punktiem ir "Mercedes" pilots Niko Rosbergs, kurš šosezon bijis nepārspējams visos četros aizvadītajos posmos. Tuvākajam sekotājam, viņa komandas biedram Lūisam Hamiltonam, kurš karjeras laikā ticis pie trim čempiona tituliem, četros posmos iekrāti 57 punkti.

 

 
Visi komentāri
 
seaman 5.maijs 2016 19:11
2 0 Atbildēt

Smags sods par ieskriesanu dirsa. divreiz ;-)

Vaņa 5.maijs 2016 20:38
2 1 Atbildēt

krievi hroniski neturas F-1 - šķiet, ka arī D.K. tas vilciens būs aiztraucies garām

LV 6.maijs 2016 11:01
0 0 Atbildēt

Citāts no Ķinas GP,ko Krievelis teica,varu tikai pateikt,tad turpiniarī,jo tādiem kā tu vietas F1 nav:

Tikmēr Kvjats atzina, ka braucis pārgalvīgi, bet uzvaras vārdā tas esot attaisnojams. "Jā, tas ir bīstams gājiens, piekrītu Sebastjanam. Bet tikai šādi var tikt uz goda pjedestāla, kur abi arī atrodamies. Turpināšu braukt šādā veidā, un ceru, ka viņš cienīs to," piebilda Kvjats.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti