Nedēļas nogalē startē Eiropas autokrosa čempionāts; uz starta trīs latvieši

 

Foto: Publicitātes foto

LAF | 16.maijs 2014 9:30

Nedēļas nogalē Vācijā, Zēlovas trasē startēs šā gada Eiropas autokrosa čempionāts, kas nedēļu vēlāk viesosies arī Latvijā. Vācijas posmā uz starta arī trīs Latvijas braucēji – SuperBuggy Ervins Grencis un Juris Kuļikovskis, bet Buggy 1600 – Andris Kuļikovskis.

SuperBuggy klasē Zēlovā startam gatavojas 29 dalībnieki, to vidū Grencis un J. Kuļikovskis. Buggy 1600 klasē 25 pieteikumi, arī A. Kuļikovskis. TouringAX klasē 17 pieteikumu – bez latviešiem. Arī JuniorBuggy pagaidām posms bez Justa Grenča, kurš gatavojas debitēt seriāla otrajā posmā Latvijā, – 12 pieteikumu.

Posma dienaskārtība: sestdien pl.11:00 (pēc Latvijas laika) sāksies brīvie treniņi, tad divas laika kontroles sesijas, bet pl.18:00 arī pirmo braucienu sērija. Svētdien 11:00 sāksies otrā kvalifikācijas sērija, pēc tam arī trešā, bet pl.16:30 jāsākas fināliem.

Nedēļu pēc Vācijas posma Eiropas autokrosa čempionāta karavāna dosies uz Latvijas posmu sporta kompleksā Mūsa, pie Bauskas. Līdz ar to Zēlovas sacīkste atklās iespējamos jaunumus klašu dalībnieku spēku samēros.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 1

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 8

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti