Latvietis sīvā cīņā Igaunijas rallijkrosa trešajā posmā izcīna sudrabu

 

Foto: Publicitātes attēls

BaseMotion Racing | 10.jūnijs 2024 12:31

Pagājušās nedēļas nogalē, 8.jūnijā Pīrojas trasē, Igaunijā, norisinājās trešais Igaunijas rallijkrosa posms – šoreiz Pīrojas trasē.

Šajā reizē no Latvijas šajā visai tehniskajā, sarežģītajā trasē startēja vairāki autosportisti no Latvijas, kuri pārstāvēja vairākas klases – Jānis Baumanis XTreme bagiju klasē, Dailis Jansons un Gatis Keziks – BMW 3000, bet Bruno Blumbergs – Supercar klasē.

XTreme bagiju klase pārstāvēta kuplā skaitā, diemžēl latvietim Baumanim neizdodas izcīnīties līdz fināliem. Tāpat arī BMW 3000 klases braucējam Jansonam, kurš lieliski parāda sevi kvalifikācijās, finālā iekļūt neizdodas. Toties šīs pašas klases braucējam Gatim Kezikam finālā izdodas iekļūt, tomēr – pjedestāls šoreiz iet garām.

Vienīgais latvietis, kurš nokļūst uz pjedestāla arī šajā posmā, ir šīs sezonas jaunpienācējs Supercar klasē – Bruno Blumbergs. Visās kvalifikācijās Blumbergs uzrāda stabilu rezultātu – finišējot otrais visās kvalifikācijās, bet finālbraucienā sportists, kurš rallijkrosā startē tikai otro sezonu, bet Supercar klasē – pirmo, uzrāda lielisku rezultātu – nedaudz pietrūkst līdz uzvarai, lai apsteigtu igauņu sportistu Arvo Kask, kurš savā mājas trasē tomēr izrādās nedaudz pārāks. Tomēr Blumbergs finālbraucienā uzrāda apļa ātrāko laiku – 44, 531. Viņš liek igaunim “pasvīst”, ļoti strauji pietuvojoties, tomēr pietrūkst apļu līdz uzvarai.

Kā saka pats Bruno – šī esot bijusi ļoti sīva cīņa, jo viņam šī trase, ar lielākoties grants segumu, bija kas jauns. Kvalifikāciju braucienos viņš to tikai apguva. Un, neskatoties uz to, izcīnīts sudrabs. Turklāt šajā reizē Bruno sagādāja patiesu šovu skatītājiem, kuri nekautrējās arī pēc trases pienākt pie sportista un izteikt savu atzinību.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti