Rīgā varētu notikt viens no pasaules rallijkrosa čempionāta posmiem (+ video)

 
Dzintars Hmieļevskis | 6.septembris 2014 12:00

FIA Pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionāta rīkotāji kompānija "IMG Motorsport" vēsta, ka drīzumā viens no sacensību seriāla posmiem notiks Rīgā. Pēc neoficiālām aplēsēm tas varētu notikt jau 2016. gadā.

"IMG Motorsport" direktors Martins Anaji (Martin Anayi) intervijā LTV7 raidījumam "Tavs auto" norādīja, ka pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionātā jau patlaban piedalās divi talantīgi rallijkrosa braucēji - Jānis Baumanis, kurš startē "Super 1600" klasē un Reinis Nitišs.

"Abi jaunieši uzrāda strauju sportisko izaugsmi, kas līdzi nes arī pašu sportistu popularitāti, ne tikai Latvijā un Eiropā, bet arī visā pasaulē. Rīkot pasaules un Eiropas rallijkrosa čempionātu Rīgā ir lieliska iespēja popularizēt šo sporta veidu, piesaistot jaunus talantus ne tikai no Latvijas, bet arī pārējām Baltijas valstīm. Baumanis un Nitišs ir lielisks paraugs tam, cik salīdzinoši īsā laikā var sasniegt iespaidīgus sportiskos rezultātus," stāsta M. Martins Anaji.

"Baumani, kurš patlaban cīnās par Eiropas čempiona titulu "Super 1600" klasē pirms pieciem mēnešiem pasaules rallijkrosa sabiedrība vispār nezināja un man šķiet, ka arī pats Jānis diez vai varēja noticēt tam, ka četru mēnešu laikā kopš viņš ir Eiropas rallijkrosa čempionāta apritē spēs uzrādīt tik augstus un stabilus rezultātus. Mēs zinām, ka Latvijā rallijkross tieši abu talantīgo jauniešu dēļ ir ieguvis daudz fanu un atbalstītāju, līdz ar to rīkot rallijkrosa čempionāta posmu valstī, kur šo sporta veidu ļoti mīl ir lieliski."

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti