Reinim Nitišam pirmais pārbaudījums

 

Foto: Publicitātes attēls

RA EVENTS | 15.aprīlis 2016 7:20

Šajā nedēļas nogalē sāksies Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāts, kura pirmais posms trešo gadu pēc kārtas notiks Portugālē.

Starp dalībniekiem būs arī jēkabpilietis Reinis Nitišs, kurš starpsezonā pievienojies Vācijā bāzētajai ALL-INKL.com Münnich Motorsport, un sacensībās pirmo reizi startēs ar komandas jaunuzbūvēto Seat Ibiza RX Supercar klases automašīnu.

Reinim Nitišam šis būs ceturtais karjeras starts Montalegres rallijkrosa trasē. Savā debijas reizē, 2013. gadā, startējot ar priekšpiedziņas Super1600 klases auto, jēkabpilietis sacensību izskaņā ierindojās ceturtajā vietā. Abas nākamās reizes Nitišs Portugālē startēja ar pilnpiedziņas Supercar auto, 2014. gadā kāpjot uz goda pjedestāla trešā augstākā pakāpienā, bet pērn – finišu sasniedzot 11. vietā.

“Šī bija gara un notikumiem piepildīta ziema, un šo sezonu sākšu teju no baltas lapas, ņemot līdzi vien pēdējos gados uzkrāto pieredzi. Esmu jaunā komandā, ar jaunu komandas biedru un uz starta stāšos ar pilnīgi jaunu sacīkšu auto – Seat Ibiza RX. Esmu arī pilnībā izmainījis fiziskās un psiholoģiskās sagatavošanās procesu, par ko liels paldies manam trenerim un padomdevējam, trīskārtējam pasaules blakusvāģu čempionam, Kasparam Stupelim!

Šobrīd komandas "mehānismam" ir sagatavoti daudzi jauni "zobrati", un visi ALL-INKL.com Münnich Motorsport iesaistītie cilvēki ar nepacietību alkst redzēt sava darba rezultātu. Pirmssezonas testu sesija apliecina, ka ziemā esam rūpīgi strādājuši, un tas ļauj ar optimismu raudzīties pirmo sacensību virzienā.

Čempionāta dalībnieku pulkam šogad pievienojušies Sebastjēns Lēbs, Kens Bloks, arī Jānis Baumanis startēs visos Supercar posmos. Tas tikai vēlreiz apliecina rallijkrosa pieaugošo popularitāti, un nozīmē, ka uzdevums, iekļūt sacensību finālbraucienos, kļuvis vēl sarežģītāks.

Ja vien šajās brīvdienās nebūsiet Portugālē, tad atceraties svētdienas pēcpusdienā ieslēgt Lattelecom televīzijas kanālu Best4Sport, kas šogad Latvijā nodrošinās tiešraides translācijas no visiem čempionāta posmiem!" pirms sezonas starta stāsta Reinis Nitišs.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti