NEZ Rallijkrosa sacensībās 333 trasē startēs Šlēgelmilha rallija stūrmanis A. Pumpurs

 

Foto: Publicitātes attēls

333 | 14.jūlijs 2016 11:07

Pirmajā NEZ Rallijkrosa posmā 16. un 17. jūlijā sporta kompleksā „333” NEZ S2000 klasē, Uģa Trauberga komandas „TT MOTOSPORT” vadībā, ar 2l 250 zs jaudīgo Renault Clio startēs Artūrs Pumpurs.

Pērn Pumpurs debitēja NEZ Rallijkrosa posmā „333” trasē, kurā viņš piedalījās NEZ S1600 ieskaitē ar titulētā Reiņa Liliašteina VW Golf 1600 auto un ieguva augsto 4. vietu. Šogad Pumpurs cīnīsies stiprajā NEZ S2000 klasē, kurā jau šobrīd ir pieteikušies 15 dalībnieki un paredzamas vissīvākās un skatītājiem skatāmākās cīņas.

Artūrs Pumpurs par gatavošanos NEZ Rallijkrosa sezonas sākumam: „ Šonedēļ aizvadījām testus Igaunijā, lai aprastu ar jauno auto. Pirmo reizi braucu ar šāda līmeņa rallijkrosa auto, kas tehniski pielīdzināms tādam, ar kuru Reinis Nitišs uzvarēja Eiropas čempiona titulu. Līdz ar to sacīkšu rezultāti būs atkarīgi no manis paša, jo „TT MOTORSPORT” nodrošinātā auto tehniskā sagatavotība ir gatava cīņai par TOP3 rezultātiem. Šī būs iespaidīga rallijkrosa sacīkšu nedēļas nogale, un ar nepacietību gaidu iespēju izbraukt jauno „333” trases konfigurāciju. ”

Autosporta sacensību pieredzi Pumpurs guvis 333 Autosport komandas sastāvā, braucot kartingu sacensībās un citās rallijkrosa sacīkstēs Latvijā. Tāpat Artūrs Pumpurs kopā ar Latvijas autošosejas braucēju Haraldu Šlēgelmilhu trīs gadus piedalījās rallijā „Rally Talsi”.

Laimē biļetes uz šo pasākumu 40 EUR vērtībā Facebook vai Draugos!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti