Reinis Nitišs soli aiz Kanādas pusfināla

 

Foto: REINISNITISS.COM

RA Events | 8.augusts 2016 8:00

Vakar Kanādas pilsētā Truārivjerā noslēdzās Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta septītais posms World RX of Canada.

16 dalībnieku konkurencē jaudīgākās pilnpiedziņas Supercar ieskaites klases kvalifikāciju kopvērtējumā Reinis Nitišs ierindojās trīspadsmitajā pozīcijā, nekvalificējoties sacensību pusfinālam.

Arī šodien visas dienas garumā trasē valdīja vasarīgi laika apstākļi. Dienas pirmajā pusē notika divas noslēdzošās kvalifikācijas kārtas, kam sekoja izšķirošie finālbraucieni. Nitišs turpināja cīnīties ar dažādām tehniskām ķibelēm, kā rezultātā trešajā kvalifikācijā ierindojās 13. vietā, bet ceturtajā - 11. vietā.

“Šodien abās kvalifikācijas kārtās izdevās veikt tīru braucienu bez kļūdām, tomēr tehniskā ziņā vēl esam tālu no konkurentiem. Strādāsim un mēģināsim atrast risinājumus, lai sniegums uzlabotos, tomēr tas nebūs ne viegli, ne arī ātri izdarāms. Paldies visiem līdzjutējiem par atbalstu!" pēc sacensībām stāsta jēkabpilietis Reinis Nitišs.

Tikmēr otram latviešu braucējam Jānim Baumanim trešajā kvalifikācijā tika parādīts melnais karogs (tādējādi pēdējā vieta kopvērtējumā un nulle ieskaites punkti). Lai gan ceturtajā kvalifikācijā Baumanim devītais ātrākais laiks, ar to bija nepietiekami, lai nosargātu startu pusfinālā – sacensību izskaņā 15. vieta.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti