Aicina uz publisko tikšanos ar potenciālo FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta uzvarētāju Mattiasu Ekstromu

 

Foto: Publicitātes attēls

audi.lv | 26.septembris 2016 12:40

Audi Latvija sadarbībā ar Audi Sport aicina visus motorsporta entuziastus un Audi zīmola cienītājus uz publisku tikšanos ar potenciālo FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta uzvarētāju Mattiasu Ekstormu, kas norisināsies piektdien, 30.septembrī, plkst.17.00 Moler Auto Riga, pie Rīgas Motormuzeja, Eizenšteina ielā 6a.

Tikšanās laikā viesi varēs uzdot sportistam interesējošus jautājumus, pagūt saņemt autogrāfu un izbaudīt FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta atmosfēru, kas virmos ap Biķernieku trasi.

Zviedru auto sportists Mattias Ekstrom pārstāv Audi Sport jau kopš 2001.gada. Līdz šim izcīnot 21 uzvaru un divus DTM sacīkšu čempiona titulus, Mattias Ekstrom ir veiksmīgākais Audi DTM braucējs. Līdzās sportista panākumiem DTM, viņš ir izveidojis arī savu rallijkrosa komandu EKS un pašlaik pirmo reizi sava karjerā pretendē uz FIA Pasaules Rallijkrosa čempiona titulu. Pēc čempionātā aizvadītajiem trim posmiem, Zviedru sportists ir izvirzījies vadībā desmit punktu pārsvaru.

Tikšanās Laikā Mattias Ekstorm publiski sveiks arī Audi Latvija sadarbībā ar Audi Sport organizētā konkursa uzvarētājus, kuri iegūs iespēju visas brīvdienas pavadīt kopā ar EKS komandu FIA Pasaules Rallijkrosa čempionāta Latvijas posmā aizkulisēs. Atgādinām, ka konkurss tika izsludināts septembra sākumā un pieteikumu vēl var iesūtīt līdz otrdienai, 27.septembrim. Lai pretendētu uz uzvaru, jāaizpilda pieteikuma anketa EKS / Audi Sport Experience mājaslapā: http://www.eks-audisportexperience.com/latvia/.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti