Latvijas rallijkrosa sezonu noslēgs 333 trasē

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Kaktiņa | 7.oktobris 2016 8:01

15. oktobrī Ropažu novadā Sporta kompleksā „333” tiks aizvadīts Latvijas Rallijkrosa kausa 4. posms. Sezonas noslēdzošajā rallijkrosa posmā uz starta izies braucēji no visas Baltijas, sacenšoties Super 1600, Touring 2000, LADA RX un SUPERCAR klasēs.

Sacensību diena sāksies ar brīvajiem treniņiem no pulksten 8:00 līdz 9:00, sacensību atklāšana paredzēta pulksten 10:00, un dienas gaitā, līdz pulksten 17:00 secīgi tiks aizvadīti kvalifikācijas un fināla braucieni.

Haralds Šlēgelmilhs, Sporta kompleksa „333” vadītājs: „Šogad „333” trasē atklājām Latvijas rallijkrosa sezonu ar vēl nebijušu trases konfigurāciju, ko atzinīgi novērtēja Ziemeļeiropas zonas (NEZ) un Latvijas rallijkrosa kausa 1. posma dalībnieki.
Arī sezonas noslēdzošajā posmā 15. oktobrī sacīkstes tiks aizvadītas tādas pašas konfigurācijas trasē. Skatītājiem būs iespēja vērot patiesi aizraujošas cīņas, jo šobrīd Latvijas Rallijkrosa kausa kopvērtējuma rezultāti ir blīvi un lai uzvarētu braucēji „dos vaļā uz pilnu banku”! ”

Lai arī Latvijas rallijkrosa braucēji gūst panākumus Eiropas un pat pasaules līmenī, Latvijā nacionālais seriāls šogad atjaunots pēc vairāku gadu pārtraukuma. Disciplīnas atrašanās uz popularitātes viļņa Latvijas rallijkrosa kausam jau pirmajā sezonā piesaistījusi ap 50 dalībnieku.

Latvijas kausa Super 1600 klasē pirms pēdējā posma vadībā atrodas Reinis Safonovs un Eliss Dukaļskis, kuru savstarpējā cīņā tiks noskaidrots seriāla uzvarētājs. Šobrīd trešais ir Edijs Ošs. Touring 2000 klasē cienījamu pārsvaru pār sekotājiem ieguvis Artūrs Pumpurs, taču trijniekā esošie Juris Spīķis un Viesturs Tilgass pēdējā posmā joprojām saglabā izredzes uz pirmo vietu. LADA RX ieskaitē, kas šosezon pulcē vislielāko dalībnieku skaitu, divi izteikti līderi ir Ivars Joelis un Ivo Traubergs, tomēr arī šajās cīņās ir pretendenti, kas var iejaukties pirmo pozīciju sadalē.

Galvenās balvas sacensību uzvarētājiem no TOOL.

Paralēli sacensību braucieniem apmeklētājiem būs iespēja atpūsties Sporta kompleksā „333” un pārbaudīt savas autosportista iemaņas, braucot ar kartingiem 333 Jaunajā trasē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti