Reinis Nitišs un Māris Neikšāns startēs Gymkhana Grid finālsacensībās Grieķijā 1

 

Foto: REINISNITISS.COM

RA Events | 14.oktobris 2016 16:06

Veiklības un figūrbraukšanas sacensību Gymkhana Grid finālsacensības, kas 29. un 30. oktobrī notiks Maratonā, Grieķijā, šogad pulcēs īpaši spožu dalībnieku sastāvu.

Starp tādām pasaules zvaigznēm kā Kens Bloks, Peters Sūlbergs un Andrēass Bakeruds sacensībās piedalīsies arī divi latvieši – Reinis Nitišs un Māris Neikšāns.

Nitišs jau 2014. gadā saņēma ielūgumu no Kena Bloka piedalīties Gymkhana Grid finālsacensībās Madridē. Neskatoties uz nelielo pieredzi šāda veida disciplīnā un tehniskiem sarežģījumiem ar automašīnu, jēkabpilietis demonstrēja labu sniegumu un izcīnīja otro vietu pilnpiedziņas auto ieskaitē. "2014. gadā uz Madridi devos praktiski nesagatavojies, taču ātri apradu ar uzdevumiem un spēju cīnīties ar ātrākajiem puišiem šajā sportā. No malas tas viss varbūt izskatās pēc tādas “auto daiļslidošanas”, taču tāpat kā slidotājiem uz ledus, arī šeit, lai visas figūras veiktu precīzi un ātri – snieguma pamatā ir rūpīgs darbs.

Šogad uz starta stāsies daudzi slaveni braucēji un jau tagad varu teikt, ka man priekšā ir grūtāks uzdevums nekā 2014. gadā. Neatkarīgi no rezultāta būs interesanti pacīnīties ar šovmeņiem Bloku un Sūlbergu viņu "teritorijā"!" stāsta Reinis Nitišs.

Reinis Nitišs un Māris Neikšāns uz sacensībām Grieķijā startēs ar Neiksans Rally Sport komandas sagatavotiem rallija automobiļiem - Mitsubishi Evo IX un Evo X. "Prieks, ka atkal varēšu startēt vienā komandā ar Reini, turklāt mēs kopā mēģināsim spēkoties ar titulētiem sportistiem. Neskatoties uz manu dažādo pieredzi autosportā, šāda disciplīna ir kas pilnīgi jauns. Šeit nestrādā lietas, ko izmantojam rallijā vai autošosejā, tādēļ šobrīd rūpīgi gatavojam automobiļus, meklējam pareizos regulējumus un noteikti veiksim vēl vairākus treniņus, lai būtu pilnvērtīgi sagatavojušies startam!" stāsta Neiksans Rally Sport vadītājs un treneris Māris Neikšāns.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ilmārs 14.oktobris 2016 17:08
2 2 Atbildēt

Man pati la viņie abiem veicas tajas sacenības ta tik turet puiši

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti