333 Ziemas kauss 3.posmā Goodyear Super Sprint un paralēlais formāts 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Sporta Komplekss 333 | 10.janvāris 2018 12:44

Jaunā gada pirmais 333 Ziemas kausa posms solās būt daubultjaudīgs, izaicinot sportistus pašā ātrākajā un nervus kutinošākajā formātā.

Dienas pirmajā daļā visi dalībnieki startēs pēc Super Sprint ieskaites formāta, kuru aizraujošu padarīs 2,3 km gara paralēlā trase ar pilnu iespējamo grunts sekciju, bet diena turpināsies ar “Parallel Challenge”, kam kvalificēsies visu grupu ātrākie un izturīgākie braucēji. Šī posma patrons – Goodyear.

Super Sprint ieskaites laikā dalībnieki veiks četrus braucienus, no kuriem labākie trīs braucieni veidos posma kopvērtējumu. Šie izcīnītie punkti tiks ieskaitīti sezonas kopvērtējuma rezultātos.

Pēc Super Sprint rezultātiem tiks noteikti 8 labākie braucēji visās sešās ieskaites grupās, kuri būs kvalificējušies “Parallel Challenge” braucieniem un cīnīsies par uzvaru grupā, kur būs iespējams arī izcīnīt papildu punktus kopvērtējumam.

“Parallel Challenge” sacensības notiks pēc vienas iespējas izslēgšanas principa trīs kārtās visām grupām – ¼ fināls, ½ fināls un fināls. Auto dueļa dalībnieki pa pāriem tiks grupēti pēc Super Sprint rezultātiem. Cīņas uzvarētājs kvalificējas nākamās kārtas braucienam.

Diena sāksies 7:00 ar reģistrāciju visām grupām, un 9:00 tiks dots sacensību starts. “Parallel Challenge” sāksies uzreiz pēc Super Sprint noslēdzošajiem braucieniem.

Dalībnieku pieteikšanās anketa: https://goo.gl/4VaHw4

Visas dienas laikā skatītājus un līdzjutējus laipni gaidīs 333 Café. Ieeja – bez maksas.

 

 
Visi komentāri
 
12.30 10.janvāris 2018 12:50
0 0 Atbildēt

būtu gan jauki, ja relīzes rakstītāji norādītu arī datumu, kad sacensības notiks, jo 7.00 un 9.00 ir katru dienu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti