'WURTH' Ziemas Kauss: 1.posms aizvadīts veiksmīgi, otrais jau šonedēļ

 

Foto: Publicitātes attēls

Motorsport | 27.februāris 2018 9:34

Pagājušajā nedēļas nogalē, 24.februārī, Motorsport.lv uzsāka savu 11. sezonu ar 'WURTH' Ziemas Kausu.

Ziemai atbilstošie laika apstākļi ļāva braucējiem izbaudīt Ziemas Kausa pirmo posmu Brocēnu trasē, kurā norisināsies arī WURTH Ziemas Kausa otrais posms. Otrais posms jau šajā nedēļas nogalē – trešajā martā!

Otrais posms norisināsies turpat, bet tiks aizvadīts pretējā braukšanas virzienā.

Reģistrēties sacensībām iespējams sacensību mājaslapas reģistrācijas sadaļā: http://registracija.motorsport.lv/

Pirmā posma rezultāti

WURTH Ziemas Kausa 1. posmā Standarta klasē pirmo vietu izcīnīja Gatis Bunclers ar Mitsubishi EVO, otrais Edgars Bundzis ar Subaru un trešais Mārtiņš Mauriņš ar Subaru Impreza. Junioru klasē pirmais Kristers Kenigsbergs ar VW Golf 2, otrajā vietā šoreiz Dīriņš Madars ar Renault Clio.

Pēc sezonas ilga pārtraukuma sacensībās uz starta atkal stājas arī dāmas. Sieviešu klasē primo vietu izcīna Agnese Mauriņa, otrajā vietā Līga Artemenkova.

RWD+ klasē šoreiz uzvara Paulam Vilnim ar Volvo 940. FWD+ klasē pirmajā vietā Modris Žentiņš ar Honda, otrajā vietā Jānis Spundiņš ar Honda Civic, trešajā vietā Varis Žentiņš arī ar Honda Civic. 4WD klasē pirmais Artis Vicinskis ar Subaru Impreza, otrajā vietā Jānis Sala ar Audi 90 Quattro, bet trešajā vietā Mauriņš Mārtiņš ar Subaru Impreza. RWD klasē pirmais Pauls Vilnis, savukārt, otrais Ēriks Bērziņš ar Mercedes C. FWD klasē pirmais Modris Žentiņš, otrais Mārtiņš Roze ar WW Golf un trešais Jānis Spundiņš ar Honda Civic. Arī otrajā 4WD klasē pirmajā vietā Artis Vicinskis ar Subaru Impreza, otrajā vietā Jānis Sala ar Audi 90 Quattro un trešajā vietā Gatis Bunclers ar Mitsubishi Lancer Evo.

Balvas šajā posmā un visas sezonas garumā no 'WURTH' un 'Torley. Sezonas beigās balvu fondu papildinās 'MOTUL' un rallija komanda ‘SRT', kā arī jaununums – jūras ceļojumu kompānija Tallink.

Sadarbībā ar 'SRT' rallija komandu 'WURTH' Ziemas Kausā juniori var piedalīties bezmaksas. Pārējo klašu pārstāvjiem dalības maksa vienā sacensību posmā - 35 eiro. Ja dalībnieks startē vairāk kā vienā klasē - katra nākamā klase 25 eiro.

'WURTH' Ziemas Kausu atbalsta: Lieldraugs 'WURTH', dzērieni 'Torley', 'SRT' rallija komanda, 'MOTUL' eļļas, 'Rit Logistika', reklāmas ražotne 'TipOf'f un Kuldīgas novada dome. Wurth Ziemas Kausa draugi: RedBull, Brocēnu novada dome.

Sacensību nolikums pieejams: http://motorsport.lv/dokumenti/nolikumi/

„WURTH Ziemas Kausa’’ otrā posma dienas plāns:
Plkst. 8:15 – 9:45 – ierašanās trasē, reģistrācija, tehniskā komisija iepazīšanās ar trasi;
Plkst. 9:55 – dalībnieku sapulce;
Plkst. 10:10 – sacensību starts;
Plkst. ~16.00-17:00 – apbalvošana.

Reģistrācija posmam: http://registracija.motorsport.lv/
Sacensību nolikums pieejams: http://motorsport.lv/dokumenti/nolikumi/

Norises vieta: ZS Druvas, Brocēnu novads.
Koordinātas: 56°37'15.5"N 22°34'25.7"E

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 16

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti