Jānis Baumanis gatavojās FIA WORLD RX jaunajai sezonai (+ VIDEO) 5

 
Tavs Auto TV speciāli iAuto.lv | 27.marts 2018 13:48

Jau pavisam drīz starts tiks dots FIA WORLD RX 2018 sezonas pirmajam posmam Barselonā. Šobrīd čempionāta dalībnieki, starp viņiem arī Jānis Baumanis, aizvada oficiālos treniņus Silverstonas trasē Anglijā.

Par to kas jauns gaidām šajā sezonā un kā Jānis jūtas pirms tās šajā intervijā.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 27.marts 2018 19:05
3 1 Atbildēt

Paskaties šodienas Silverstonas testu rezultātus. Un vakar arī nebija nemaz slikti.

viencexperc 28.marts 2018 7:11
1 0 Atbildēt

Parasti rakstos par Baumani, tika pieminēts...

A nē. Patiesībā - rakstos par Nitišu apakšā, maziem burtiem tika pieminēts šis Baumanis. Tāpēc labošu kļūdu, ko nejauši aizmirsa izdarīt iauto.lv:

Tikmēr Nitišs gatavojas jaunajam Latvijas autotreka čempionātam.

Varbūt kādreiz autotreks atgriezīsies un varēs sekot sava fātera izciliem panākumiem un izcīnīt dažas uzvaras pret Daugavpils mēru, dažiem biznesmeņiem un politiķiem.

Reiz, senos laikos, pats Nitišs pat brauca šajā minētajā Rallijkrosā. Bet kopš pagājušā gada nepalīdzēja ne žurnālistu centība, ne PR, un izlidoja no tā čempionāta, kā pirdiens pēc izrītas sautētu kāpostu ar zirņiem bļodas.

JanisGrinhofs 28.marts 2018 9:22
1 0 Atbildēt

PR ir normāla sportistu ikdiena. Ja nav PR,tad vari braukt pagasta gonkās. PR jau nav gozēšanās saulītē, bet nepieciešamība.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 1

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti