Jūnija vidū tiekamies Latvijas Rallijkrosa čempionātā Salas novada Biržos

 
SKN Sports | 20.maijs 2019 12:24

Kā ierasts, arī šogad jūnija sākumā, Salas novada Biržus pieskandinās motoru rūkoņa. Pavisam drīz, 15. jūnijā, autotrasē “Baroni” norisināsies Latvijas Rallijkrosa čempionāta 2.posms.

4. un 5. maijā “Biķernieku” trasē Rīgā tika dots starts Latvijas Rallijkrosa čempionāta 2019.gada sezonai. Arī šogad Salas novada Biržos autotrasē “Baroni” pulcēsies atpazīstami sportisti un sniegs skatītājiem aktīvu, atraktīvu un autosporta piepildītu sestdienu. Provizoriski, dalībnieku vidū varēsim redzēt vairākus Latvijas autosporta pasaulē atpazīstamus braucējus. Tāpat, mūs priecēs vietējie Jēkabpils sportisti, kas sevi teicami pierādījuši kā Latvijas Rallijkrosa kausa sezonās, tā arī nu jau Latvijas Rallijkrosa čempionāta posmos iepriekšējā gadā.

Pasākuma organizatori sola, ka šo sacensību dienas aktivitāšu klāstu bagātinās ne tikai dinamiskas auto sacīkstes, bet arī citas izklaides kā lieliem, tā maziem. Starp sacensību braucieniem šogad mūs pārsteigs ne viens, bet jau divi dažādi, īpaši skatītājiem sarūpēti šovi. Par to, kas mūs pārsteigs, informācija sekos jau pavisam drīz. 

Ieejas biļetes sākot no 1.jūnija būs iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā Astarte Nafta degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Līvānos, Pļaviņās, Viesītē un Aknīstē. Iepriekšpārdošanas biļešu cena būs 5 EUR. Ieejas maksa sacensību dienā - 7 EUR. Pensionāriem biļetes cena iepriekšpārdošanā un sacensību dienā tikai 2 EUR. Bērniem, augumā līdz 1,5 m un 1.grupas invalīdiem – ieeja pasākumā bez maksas.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti