Aizvadīts Latvijas rallijkrosa čempionāta 2.posms Salas novada Biržos (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

SKN Sports | 16.jūnijs 2019 7:39

15.jūnijā aizvadīts Rallijkrosa čempionāta 2.posms Salas novada Biržos, autotrasē “Baroni”. Sacensības “Baronos” šogad pulcēja lielu skaitu sportistu un atbalstītāju, garantējot īpašu autosporta piepildītu sestdienu. Sešās sacensību Super 1600, LADA RX, Touring 2000, OPEN RX, BMW 3000 un mini bagiju klasēs startēja 50 braucēji.

Visplašākais dalībnieku skaits, kā ierasts Biržos, piedalījās LADA RX klasē. Tur 20 braucēju konkurencē uzvaras laurus plūca Kristaps Kapačs, aiz sevis atstājot igauni Sigmar Tammemagi un jēkabpilieti Ivaru Joeli.

Touring 2000 klasē 12 braucēju konkurencē vietas uz pjedestāla sadalīja Juris Spīķis, kas ierindojās 1.vietā, Raivis Galviņš - 2. vietā un 3.vietā  - Arnis Alksnis.

Super 1600 klasē ātrākais rezultāts un iegūta 1. vieta Arnim Odiņam, 2. vieta Robertam Vītolam un 3. vietā Jānis Ūtēnam.

BMW RX klasē 1. vieta Edgaram Valeinim, aiz sevis atstājot Andri Krieviņu.

Sacensību ātrākajā klasē OPEN RX 1. vietu izcīnīja igaunis Mart Tikkerbar, 2. vietā Jānis Vegeris un 3.- Marko Muru no Igaunijas.

Šo sacensību jaunums “Baronos” bija mini bagiju klase, kur 8 braucēju konkurencē ātrākais izrādījās Daugirdas Dungoveckis, 2. vietu ieguva Emīls Mirošņiks un 3. vietā ierindojās Jānis Kozlovskis.

Sacensību starplaikos skatītājus izklaidēja īpaši šim pasākumam sagatavots drifta šovs, ko bija sagatavojuši Arturs Miškinis, Kenets Valters un Jānis Bērziņš.

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti