Baumanim neizdodas iekļūt pasaules čempionāta posma finālā 1

 

Foto: Tom Banks

Nozare.lv | 1.septembris 2019 17:11

Latvijas rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis no STARD vienības svētdien Francijā notiekošā pasaules čempionāta astotā posma sacensībās prestižākajā "SuperCar" klasē nespēja sasniegt finālu.

Pusfinālā latvietis startēja no trešās rindas, bet pēc starta viņš bija piektais. Turpinājumā viņam neizdevās uzlabot savas pozīcijas, bet Džokera aplī STARD komandas pilots devās pēdējā aplī. No tā viņš izbrauca ārā sestais, ar šādu vietu samierinoties pusfinālā.

Šajā pusfinālā uzvarēja norvēģis Andrēass Bakerūds.

Jau ziņots, ka kvalifikācijā Baumanis ieņēma devīto vietu.

Otrs Latvijas rallijkrosa pilots Reinis Nitišs šajā posmā nestartē.

Baumanis šosezon Norvēģijas posmā izcīnīja trešo vietu, bet iepriekšējā etapā Zviedrijā pie bronzas tika Nitišs no "GRX Taneco" komandas, kurš šosezon nepiedalās visos posmos.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc sešiem posmiem līderis ar 145 punktiem ir zviedrs Kevins Hansens, kuram ar 138 punktiem seko norvēģis Bakerūds. Tikmēr trešo vietu ar 129 punktiem ieņem līdera brālis Timijs Hansens, ceturtais ar 115 punktiem ir Niklass Grēnhelms, bet Baumanis ar 111 punktiem atrodas piektajā pozīcijā. Savukārt Nitišs ar dalību divos posmos iekrājis 26 punktus un atrodams 16.pozīcijā.

Pasaules čempionātā šogad kopumā būs desmit posmi, no kuriem devītais 14. un 15.septembrī notiks Biķernieku trasē. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, seriālu pametušas vairākas rūpnīcas komandas, kā arī iepriekšējo gadu vadošie piloti.

 
 
Visi komentāri
 
WRX 2.septembris 2019 9:25
0 0 Atbildēt

Kuram interesē priekšpēdējā rindkopā ievietotie rezultāti pēc 6.posma, ja šis bija 8.posms???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti