Baumanis “Latvijas” un “žiguļa” duelī pieveic kopvērtējuma līderi Bakerudu (+ FOTO) 1

 
Nords Porter Novelli | 12.septembris 2019 16:32

Šodien Biķernieku sporta kompleksā īpaši izveidotā Ferratum challenge trasē sacentās divi izcili autosportisti – STARD komandas braucējs Jānis Baumanis un komandas Monster Energy RX Cartel pārstāvis Andreas Bakeruds.

Sacīkstes sākās ar aizraujošu dueli ar elektrokartingiem, kurā pārāks izrādījās Baumanis. Pēc tam sekoja pārsteigums abiem sportistiem – stafete ar leģendāro mikroautobusu Latvija, ar kuru trasē bija jāsavāc savi komandas biedri un pēdējie 30 metri auto jāstumj līdz finišam.

Te savu meistarību jau teicami parādīja FIA Rallijkrosa pasaules čempionāta kopvērtējuma šā brīža līderis ar biedriem, kuri, demonstrējot izcilu moto kantētāju iemaņas auto salonā, palīdzēja Bakerudam kopvērtējumā panāca līdzsvaru un intrigu pirms izšķirošā pārbaudījuma. Lai noskaidrotu uzvarētāju, abi braucēji sacentās šķēršļu trasē ar “Žiguli”, kuram stūre jāgriež riteņiem pretējā virzienā. Šajā disciplīnā uzvaru kopvērtējumā izrāva sportists Jānis Baumanis.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 14.septembris 2019 15:19
0 0 Atbildēt

Brīnums, ka iauto elks Nitišs nepiedalījās. Viņš taču normālās sacīkstēs vairs nepiedalās. Laikam saprata, ka uzvarēt šos divus nevarēs...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti