Bijušais F-1 pilots Alonso 2020.gada Dakāras rallijā dosies ar "Toyota"

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/alo_oficial

Nozare.lv | 25.oktobris 2019 10:13

Divkārtējais F-1 čempions spānis Fernando Alonso 2020.gada Dakāras rallijā, kas notiks Saūda Arābijā, brauks ar "Toyota", ceturtdien savā "Twitter" kontā apstiprināja pilots.

Pēc F-1 sacensību pamešanas pagājušogad Alonso ar "Toyota" mašīnu otro reizi ir uzvarējis Lemānas 24 stundu izturības braucienā un triumfējis pasaules izturības brauciena čempionātā.

"Tas tagad ir oficiāli. Nākamajā Dakāras rallijā būšu kopā ar [sacensību sporta direktoru] Marku Komu un "Toyota Gazoo Racing". Tas ir liels izaicinājums. Lai notiek!" tviterī ierakstīja bijušais F-1 braucējs.

Spānis ir piedalījies rallija auto testēšanas un sagatavošanas programmā, un šomēnes viņš ierindojās 27.vietā Marokas rallijā.

Alonso joprojām mēģina uzvarēt Indianapolisas 500 jūdžu braucienā, lai tiktu pie "trīskāršā kroņa" goda nosaukumu, kuras piešķiršanai motobraukšanā vēl jāuzvar arī Monako Lielās balvas izcīņā F-1 sacensībās un Lemānas izturības braucienā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti